Wat houdt jou tegen om je ambities waar te maken?

Ieder mens heeft ambities in zijn of haar leven. Op welk leefgebied dan ook: in je werk, je bedrijf, je gezin, je persoonlijke ontwikkeling of … (vul maar in). Weet jij wat jouw ambities zijn en heb je ze al waargemaakt? Of is er ‘iets’ wat je tegenhoudt?

Wat zijn jouw bezwaren?

Heb je misschien praktische bezwaren die maken dat je jouw ambities niet waarmaakt? Bijvoorbeeld rondom de kinderopvang, je werktijden of de taakverdeling met je partner. En is dit dan echt de reden waarom je er niet helemaal voor gaat? Of zit er diep van binnen een ongegrond angst die je niet durft uit te spreken of die je niet kent?

Ga eens op zoek naar de oplossingen voor die bezwaren en de reden voor die angst. Laat zien wat je echt belangrijk vindt in het leven en waar jouw hart naar uit gaat. Kom in actie! 

Trots zijn op je ambities

Wees trots op wie je bent en op wat je wilt bereiken, op welk leefgebied dan ook. Ga voor jezelf eens na waarin jij jouw ambities zou willen waarmaken.

Is dat op je werk door een hogere functie te ambiëren? Heb je een eigen bedrijf en wil je meer succes? Of is dat in je gezin en gericht op je kinderen die je als zelfstandige, gelukkige individuen in het leven wilt laten staan? Of zitten jouw ambities in je persoonlijke ontwikkeling en wil je een specialistische opleiding gaan volgen of meer op het spirituele vlak actief zijn? Er zijn vele leefgebieden waarop je met je ambities aan de slag kan gaan: hoe is dat voor jou? 

Meer lef nodig?

Ik ben benieuwd hoe jij tegen jouw ambities aan kijkt en of jij op dit moment je doelen nastreeft die je graag zou willen bereiken.

Heb je hier meer lef voor nodig? Kom dan naar het zomerevent ‘LEF voor VROUWELIJKE AMBITIES’ op 12 augustus in Seats2Meet in Maarssen. Klik hier voor meer informatie & aanmelding. Meld je vóór 15 juli aan en maak gebruik van de vroegboekkorting!

 Ik geef je in ieder geval alvast 1 tip: zorg dat je een sterke motivatie heb die jou energie geeft. Dan zul je zien dat je makkelijker je doelen bereikt en je ambities waarmaakt.

Ik zie graag jullie reacties komen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven