Wat is jouw excuus om niet álles uit het leven te halen wat je maar wilt?

Esther Jacobs (1970) had geen baan, relatie, geld, pensioen, rijke familie of andere zekerheid. Toch reisde ze door meer dan honderd landen en zamelde miljoenen euro’s in voor goede doelen. Ze woonde op een tropisch eiland en werkte slechts enkele maanden per jaar. In haar boek “Wat is jouw excuus” beschrijft ze hoe het volgen van je hart, in combinatie met het tonen van wat lef, kan leiden tot het uitkomen van je stoutste dromen.

Lees ook: Consuminderen – zo doe je dat

Esther Jacobs: de No Excuses Lady

Iedereen kent haar actie Coins for Care, waarmee ze rondom de invoering van de euro overgebleven buitenlandse muntjes inzamelde voor goede doelen. Daarna zette ze de vastgeroeste goededoelenwereld op zijn kop met haar roep om meer transparantie. Tenslotte werd ze weggepest van een onbewoond eiland tijdens het realityprogramma Expeditie Robinson.

Ondanks alle tegenslagen en tegenwerking bleef Esther glimlachen. Ze wist uiteindelijk de situatie naar haar hand te zetten en haar doelen te bereiken. Hoe deed ze dat? En kunnen wij daar iets van leren?

Wat is jouw excuus?

En óf we kunnen leren van Esthers boek, Wat is jouw excuus. Maar zie het vooral niet als een schoolboek. Het is een heerlijk, motiverend en positief boek. Esther gaat uit van de kracht van mensen. En stiekem hebben we daar een hoop meer van dan we denken. Maar toch volgen we lang niet altijd ons hart. Wat is jouw excuus?

Aan de hand van haar ervaringen en de meest gebruikte excuses neemt Esther ons mee langs de pieken en dalen die we allemaal tegenkomen in ons leven. Ze laat zien dat er nooit een excuus is wanneer je iets écht graag wilt.

Het boek scoren? Of meer lezen over Esther Jacobs, die ook als motivational speaker werkt? Check dan haar website maar eens: www.estherjacobs.info.

Winnen?

Esther geeft 3 ‘Wat is jouw excuus?’ boeken weg aan bezoekers van MamasatWork. Wil jij kans maken op dit boek, boordevol inspiratie om meer uit het leven te halen? Stuur dan een email met jouw motivatie en wie weet krijg jij het boek thuisgestuurd. Waarom kan jij dit boek heel goed gebruiken? Of wil je het misschien cadeau doen aan iemand die nog veel beter is in excuses verzinnen dan jij? Dan lees je hieronder hoe je kans maakt op een exemplaar.

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. ‘Excuus’  met hierin je adres en je motivatie om dit boek te winnen
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB)

Je kunt met deze winactie meedoen tot 4 juli. Let op: de winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht ontvangen.

Lees ook: Genieten van kleine dingen? Drink weer eens een wijntje met de meiden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven