Wat vinden moeders leuk als cadeau

Is jouw moeder binnenkort jarig, had zij nog iets tegoed voor moederdag, is er een bijzondere gebeurtenis geweest of wil je je moeder gewoon eens in het zonnetje zetten? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar inspiratie voor een tof cadeautje dat je haar kunt gaan geven. Maar wat vinden moeders leuk als cadeau? Helaas is dit niet altijd even makkelijk. Je geeft haar immers waarschijnlijk al jarenlang cadeaus. Daarom kun je in deze blog een aantal tips vinden die je helpen om een geschikt presentje uit te zoeken.

En bedenk je vooral dat niet iedere moeder hetzelfde is. Dus kies in ieder geval een cadeautje dat goed bij je moeder past. Wat dit dan moet zijn weet jij natuurlijk het beste. Succes!

Wat vinden moeders leuk als cadeau? Met onderstaande tips kan je aankomen!

Goed. Zoals hierboven al aangegeven is het belangrijk dat je voor jezelf afweegt of je moeder inderdaad blij gaat worden van een van de cadeautips hieronder. Ik weet in ieder geval dat je mij er wel gelukkig mee kan maken. Natuurlijk vind ik een zelf geknutseld cadeautje als moeder ook leuk, maar het is ook fijn als je iets bruikbaars krijgt, of samen een mooie herinnering kan maken. Zeker als je kinderen wat ouder worden.

Een mooie armband

Een Buddha to Buddha armband of een andere mooie armband is vrij prijzig. Maar ik zou persoonlijk zo’n armband als hierboven erg leuk vinden om cadeau te krijgen. Vet stoer! Daarnaast is het een cadeautje waar je moeder lekker lang van kan genieten. Perfect toch?

Slippers

Ipanema slippers of andere instappers zijn ideaal voor in het huis, warme zomerdagen of zonnen in de tuin. En misschien heeft jouw moeder al wel een paar, maar met al die kekke printjes en kleurtjes is het altijd leuk om meerdere modelletjes te hebben. Allen dat doen moeders dan weer niet zo snel, meerdere paren voor zichzelf kopen. Leuk idee dus om een mooi paar als cadeau te kopen voor je moeder. Iedere keer dat ze ze uit de kast haalt om aan te trekken zal ze dan aan je denken.

Samen een korte citytrip doen, dat vinden moeders leuk als cadeau!

Wil je echt goed uitpakken en bovendien zeker weten dat je quality time met je moeder kan doorbrengen? Dan is het een goed idee om een korte vakantie cadeau te doen! Nu hoef je natuurlijk niet gelijk een week weg te boeken, maar gewoon even samen naar de zon of juist een korte citytrip. Ze zal er ongetwijfeld ontzettend enthousiast van worden. Succes gegarandeerd.

Een lekker etentje

Misschien is een weekend weg of een volledige vakantie iets teveel van het goede, maar wil je toch een bijzondere herinnering met je moeder maken. Dan is een lekker etentje de perfecte oplossing. Je kan er met het hele gezin zelfs op uit om lekker te gaan eten, maar gewoon gezellig met zijn tweetjes lunchen kan ook heel fijn zijn. Of een high tea! Door dit samen te doen blijft de warme herinnering extra lang hangen.

Lekkere luchtjes

Met een heerlijk geurtje als cadeau maak je iedere moeder blij. Ook ik vind het leuk om parfum als cadeau te krijgen, als moeder van mijn kinderen. Een lekker luchtje koop je niet zo snel voor jezelf, dat zijn echt cadeautjes om te ontvangen van een ander. Toch? Zorg er wel voor dat je een beetje weet welke luchtjes bij je moeder goed aanslaan, want dat is natuurlijk nogal persoonlijk.

Zoek je liever een duurzaam cadeau lees dan eens bij ‘Ik eet plantjes’ het blog over vegan friendly en duurzame cadeautips!

2 gedachten over “Wat vinden moeders leuk als cadeau”

  1. Mooie lijst aan ideeën! Paar jaar terug zelf ook op het idee van een citytrip gekomen en nu hebben we daar samen zulke mooie herinneringen aan! Zeker aan te raden 🙂

  2. ja geweldige ideeën, mijn moeder houdt van eten, dus de laatste keer dat ik mijn moeder’s favoriete gerecht bestelde en haar gelukkig maakte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven