Wat vinden vrouwen aantrekkelijk in een man

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk. Volgens Google wordt daar maandelijks nog aardig wat op gezocht, dus er zijn blijkbaar mannen ‘genoeg’  die daar graag een antwoord op ontvangen.

wat vinden vrouwen aantrekkelijk

Hoe fijn is het dan dat er merken zijn die dit soort onderzoeken doen zodat de zoekende man ook uiteindelijk de juiste antwoorden op zijn vragen kan vinden 😉 !

AXE heeft een onderzoek gedaan, genaamd ‘The New Rules of Attraction’ waaruit blijkt dat wereldwijd 90% van de vrouwen vooral op mannen valt die zichzelf zijn, zich comfortabel voelen, gepassioneerd zijn en hun eigen mening durven te geven.

Dat is aardig wat, of niet, mannen?

Zeker als je dat zet tegenover wat de mannen dénken dat vrouwen aantrekkelijk vinden. Want wat vinden vrouwen aantrekkelijk volgens de Nederlandse man?

Hij is ervan overtuigd dat zij op zoek is naar een man met een gelikt uiterlijk en een spierbundel (pfffff, laat me niet lachen!). Hoe komen ze erbij? Ik hoop maar dat die mannen wat verder googlen als ze het echte antwoord op hun vraag willen vinden, want dit is zóóóó 2010 😉 .

50% van de vrouwen is namelijk op zoek naar een betrouwbare man, liefst ook een beetje vurig, maar tevreden met wie hij is. Het is niet voor niets dat de man die achter een kinderwagen loopt zoveel aandacht krijgt van alle vrouwen! Deze man komt betrouwbaar over, met liefde voor zijn gezin, en dat is wat telt.

‘Ga op zoek naar wat je uniek maakt’ roept AXE dan ook, en wees daar trots op.

Uit onderzoek blijkt dat de vrouw individualiteit verkiest boven stereotype mannelijkheid. 85% van vrouwelijk Nederland vindt de sterke, stoere machoman dan ook niet passen bij het beeld van hun ideale man. De nieuwe aantrekkelijkheid is dan ook geboren 😉 , eindelijk stappen we af van het stereotype voor de man… nu nog de stereotype vrouw de nek omdraaien!

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk in Nederland?

1.000 Nederlandse mannen en vrouwen werden naar hun mening gevraagd over verleiding en aantrekkingskracht anno 2016. Onze jongens blijken nog altijd een overweldigende druk te voelen om aan de mannelijke stereotypen te voldoen (blijkbaar dus hetzelfde als wat wij vrouwen voelen).

Dit terwijl slechts een kleine 5% van de Nederlandse vrouwen, mannen met een stereotype mannelijk uiterlijk aantrekkelijk vindt. 78% geeft aan het karakter van haar partner belangrijker te vinden dan een uiterlijk als Brad Pitt. Zo! Vette pech voor Brad (totdat hij daadwerkelijk voor de deur staat natuurlijk 😉 ).

Humor, sportiviteit, gevoeligheid en de sociale omgang in de kroeg (jawel!) die scoren in Nederland hoog als het gaat om belangrijke eigenschappen in de man.

En met stip dus op nummer 1; wees jezelf!  ‘individualiteit is damn hot’.

3 gedachten over “Wat vinden vrouwen aantrekkelijk in een man”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven