Wat wil jij weten van John Beerens ?

Jullie kennen hem inmiddels waarschijnlijk wel, John Beerens.

Hij heeft dit afgelopen seizoen het land afgereisd om noodleidende kapsalons een nieuwe look en een frisse start te geven.

Van eigenwijze eigenaren tot schrijndende verhalen en ieder had zo zijn eigen goede bedoelingen. Uiteindelijk heeft John Beerens orde op zaken gesteld en niet alleen de kapsalons een complete metamorfose gegeven, maar ook de kappers en kapsters zelf onder handen genomen en gerestyled. Dit alles was te volgen in de TV-serie ‘Salon Takeover’.

Maar zijn er nu dingen die je eigenlijk nog specifiek van hem wilt weten?

Ja? Roep maar dan, want wij hebben binnenkort een 1 op1 interview met John, en natuurlijk willen wij met de voorbereidingen van dit interview rekening houden met jullie vragen! Dus laat een reactie achter hieronder en dan gaan wij kijken of we de vraag voor je mee kunnen nemen.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven