Webshop Poobies: van persoonlijke menukaart tot feestelijke uitnodiging

Bij webshop Poobies maak je snel en makkelijk kaarten voor iedere gelegenheid. Of je nu een communie gaat vieren, of een lentefeest. Je kan het zo gek niet bedenken. De keuze is reuze in deze fijne webshop. En het ontwerpen van je eigen kaarten is nog gemakkelijk én leuk ook. Dus sla het appje of de Facebook uitnodiging maar eens over, en maak het lekker persoonlijk!

Lees ook: Digitaal onderwijs, is dat slim, of juist slecht voor onze kinderen?

Webshop Poobies: ontwerp maar raak

Staat er een etentje voor de deur? En stuur je daar iedereen normaal gesproken een digitaal berichtje voor om ze uit te nodigen? Ook prima, maar je kan het ook eens anders aanpakken. Bij webshop Poobies vind je voor ieder etentje persoonlijke toevoegingen. Een mooie uitnodiging. Of een persoonlijke menukaart, zoals die je hierboven ziet. Precies zoals bij je past! Bijvoorbeeld voor dat heerlijke kerstdiner dit jaar; een kaartje erbij maakt het helemaal af.

Webshop Poobies heeft ook het “beeld personaliseren”. Hierbij kun je in een bestaande achtergrond je eigen tekst gebruiken. Wat dacht je van een menukaart voor de kerst, waarbij het net lijkt alsof je met eten het woord menu op een bord geschreven hebt. Super origineel!

De keuze is reuze

Zelf menukaarten maken is bij webshop Poobies heel eenvoudig en vooral hartstikke leuk om te doen. En je kunt vrijblijvend zoveel kaartjes maken en bewaren als je zelf wilt. Er is een groot aanbod achtergronden, kleuren, lettertypes en afbeeldingen waarmee je in een handomdraai een originele menukaart maakt. Hip of klassiek, groot of klein. Bij Poobies kan het allemaal. En je kunt natuurlijk ook je eigen foto’s gebruiken, dat maakt je menukaart nog eens extra persoonlijk! Bekijk hun website maar eens voor de mogelijkheden.

Heb je even geen inspiratie of gewoon weinig tijd? Gebruik dan een van de voorbeeld kaarten van Poobies als basis voor je eigen ontwerp. Er is een grote collectie menukaarten beschikbaar in alle stijlen en vormen die je nog helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. Lekker makkelijk!

Product info

Alle Poobies menukaarten worden full colour gedrukt op mooi en stevig papier (300 gram). Je kunt kiezen uit enkele of gevouwen kaarten, vierkant of rechthoekig, wel of niet gelamineerd, standaard formaat of juist lekker groot. Zonder merk of logo erop, dus 100% reclamevrij!

En wil je vooraf weten hoe je ontwerp er in het echt uit komt te zien? Voor € 2,50 stuurt Poobies  je al een proefdruk van je zelfgemaakte menukaartje.

Lees ook: De papieren schoolagenda blijft populair: check deze mooie exemplaren

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top