Webshop till you drop in de jaarbeurs in Utrecht

Op 8, 9 en 10 maart wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot een plek waar verschillende, unieke (web)shops zich offline kunnen presenteren aan het grote publiek. Tijdens het gloednieuwe evenement Webshop Till You Drop kun je dan ook drie dagen lang optimaal shoppen en inspiratie opdoen.

Je vindt er vele webshops op het gebied van fashion, gifts, feel good, beauty, kids, living, accessoires, shoes en travel. Daarnaast zijn er ook diverse loungeterrassen waar je even heerlijk kunt bijkomen met een hapje en drankje. Zo vormt Webshop Till You Drop de perfecte bestemming voor een gezellig dagje uit!

 

Het thema New York staat centraal bij dit evenement. De bezoeker waant zich in een hippe trendy “stad” waar zij een heerlijk dagje kunnen shoppen en workshops kunnen bijwonen. Kijk uit over de skyline van New York en geniet van een hapje en drankje op het Central Park terras.

Kijk voor meer informatie op www.webshoptillyoudrop.nl.

 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven