Webshop X Originals: shawls (of zeg jij gewoon ‘sjaaltjes’) in overvloed!

Draag jij alleen maar shawls als het hartje winter is? Offe, is het eigenlijk: sjaals? Hoe je het ook spelt: een shawls is wat mij betreft een onmisbaar accessoire. Of het nu bloedheet, of ijskoud is. Want ook zomers ontbreekt een dun sjaaltje vaak niet aan mijn look! Ben jij er ook dol op? Dan hebben we weer een heel fijn shopadresje voor je: webshop X Originals.

Lees ook: Kleren maken de man; bemoei jij je met de kledingstijl van manlief?

We love shawls!

‘S avonds flanerend op de boulevard, een licht briesje steekt op… Hoe heerlijk is het dan om een decoratieve shawl om te slaan?! De shawl weegt haast niets, dus meenemen kost weinig moeite. Knoop hem decoratief om je tas, en laat die bries maar komen! Eigenlijk mag een shawl nooit ontbreken in een garderobe en zou iedere vrouw er minstens een paar van in huis moeten hebben. Maar dat gewoon de bescheiden mening van deze shawl fanaat 😉 .

Heerlijk voor koudere dagen om hem lekker om je heen te slaan, of gewoon te gebruiken als extra decoratie voor die eigen “touch”. Maar shawls zijn ook op “101” andere manieren te gebruiken, niet “alleen” maar als omslagdoek! Wat dacht je van de volgende suggesties: het knopen van een hele trendy zomer-tas, een eigenzinnige ceintuur, een sexy beachtop of een classy persoonlijke “pimp” voor je tas? Enige benodigdheid is een vierkante shawl van minimaal 1 x 1 meter … uiteraard een mooie X-only shawl!

Webshop X Originals: sjaaltjes in overvloed

Uiteraard zijn deze ideetjes heel goed uit te voeren met de prachtige shawls van webshop X Originals. Er zijn talloze sjaals te scoren in de webshop… En dus bijna net zoveel manieren om ze te dragen 😉 . De ideale oplossing om je look net dat extraatje te geven. Wat is jouw favoriete manier om je sjaal te dragen?

Tip: Print de knooptechnieken op mooi papier uit en samen met de mooie shawl in een mooi kadopapiertje…. et voila een prachtig (en betaalbaar) kerstkadootje! Dit is maar een greep uit alle kleuren en variaties, dus heb je nog meer inspiratie nodig? Kijk dan nog even verder op de site van webshop X Originals! Daar vind je namelijk meer dan genoeg fashion inspiratie.

Ze verkopen er niet alleen sjaals, maar ook tassen en allerlei andere hippe accessoires. Enne, ook manlief kan er slagen! Veel winkelplezier, en geniet van je nieuwe sjaal 😉 .

Lees ook: De tablet nek bestaat – hebben jouw kids er ook last van?

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top