Welke tv kopen en past die tv wel goed in je woonkamer?

Als het tijd is voor een nieuwe tv dan begin je allereerst met de zoektocht naar welke tv je wilt kopen. Mocht je daar samen met je partner überhaupt al uitkomen, dan wil je natuurlijk nog weten of die tv aan al je wensen voldoet, maar eigenlijk óók of de tv die je koopt wel past in de ruimte waar hij voor bedoeld is. Toch? Daar is nu een nieuwe app voor. Met de Coolblue app kan je zien of de tv die je op het oog hebt ook wel gaat passen in je woonkamer.

welke tv kopen woonkamer app

Welke tv kopen? En past die tv wel in de kamer?

Kijk, laat je aan de man in huis over welke tv je gaat kopen, dan weet je zeker dat het een grote wordt. Hier in huis geldt bij de man… hoe groter de tv hoe beter en hoe platter de tv hoe beter. En dan moet de tv die gekocht wordt ook nog eens aan allerlei wensen (of eisen) voldoen waarvan ik de helft al niet meer kan volgen. Sterker nog… ik ben al blij als ik tegenwoordig nog weet hoe de tv werkt!

Ik ben dan ook degene in huis die al snel begint te steigeren als er een nieuwe tv gekocht moet worden. Ik wil geen verandering. Niet op dit vlak. Want een nieuwe tv betekent een nieuwe afstandsbediening en een nieuwe afstandsbediening betekent dat ik weer opnieuw moet opletten. Hoe werkt alles? Hoe starten we Netflix op? Kunnen we nog een dvd kijken? Youtube en Internet via de tv? Who cares, daar ben ik allang op afgehaakt en foto’s kijken vanaf ons eigen netwerk? Uhhhh…

Dit vind ik belangrijk als we een tv kopen

Nee, er is voor mij eigenlijk maar één ding belangrijk in de keuze van tv’s. Welke tv we kopen maakt me niet zo heel veel uit, als hij maar goed past in de woonkamer en in het interieur 😉 . Kunnen mijn planten nog wel blijven staan, en je wil ook niet te dichtbij de tv zitten natuurlijk.

Ik wil geen bakbeest als ik daardoor de volledige ruimte moet opofferen. Ook al hangt onze tv aan de muur. In de loop van de tijd heeft Frank het namelijk toch voor elkaar gekregen om de grootte van de tv te beïnvloeden. Inmiddels is hij al bijna net zo groot als de containerkast die eronder staat en groter hoeft van mij écht niet. Gelukkig laten we nu een nieuwe inbouwkast maken aan die wand waardoor de tv straks niet meer groter kan. Dan is er bij het kopen van een nieuwe tv in ieder geval geen strijd meer over de grootte en hoeft manlief zich alleen nog maar te buigen over alle extra’s bij welke tv hij wil kopen.

Cooblue app met augmented reality, virtueel de tv in je woonkamer zien

In ieder geval word ik helemaal blij van dit soort ‘uitvindingen’. Zo wordt de techniek echt toepasbaar gemaakt voor de consument. Want weet jij nog niet welke tv je moet kopen? Zorg er dan in ieder geval voor dat je de coolblue app download zodat je ook kan zien hoe de nieuwe tv in je woonkamer staat.

  • Past hij eigenlijk wel op dat kastje?
  • Of hangt hij wel goed tussen de kasten?
  • Of zou een maatje kleiner/groter misschien toch beter zijn?

Allemaal vragen bij het kopen van een tv waar je online nooit antwoord op kreeg. Totdat de tv uiteindelijk in je woonkamer stond. Want zelfs met een centimeter min of meer meten hoe het gaat passen geeft je nog geen gevoel bij hoe het er uit komt te zien. Psst… Ik heb nog wel wat tips waarmee je ook je televisie kan ‘wegwerken‘ in je interieur!

App downloaden kan hier

Wanneer werkt de app?

Een kleine disclaimer… je telefoon moet natuurlijk wel met augmented reality kunnen werken. Anders kan je tikken wat je wilt, maar ga je de tv niet in je eigen woonkamer zien en weet je nog niet welke tv je moet kopen.

Wat vind jij? Handig, deze app?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven