Frank geeft me advies over een aan te schaffen zonnebril

Ook al hebben we er de afgelopen periode nog niet veel gebruik van hoeven maken, het mooie weer is inmiddels volop aangebroken. Dus mocht je nog geen zonnebril hebben, dan is dit het moment om te gaan shoppen. Een zonnebril en zonnebrand, that’s all we need. Toch? Zelf heb ik een maand geleden ongeveer een nieuwe zonnebril toegevoegd aan mijn ‘stash’. Omdat ik heel graag een ander type zonnebril wilde hebben was het nogal een proces, dat uitzoeken van die zonnebril. Want welke zonnebril past bij mij? En kan ik dan misschien niet toch eens een ander modelletje proberen?

Welke zonnebril past bij mij? Ben jij ook zo’n twijfelkont?

Er zijn niet veel dingen waar ik over twijfel, maar als het over brillen gaat, dan heb ik toch altijd graag het advies van een ander. Bij voorkeur van Frank. Maar omdat ik al heel lang een ander model zonnebril wilde hebben in plaats van de piloten Ray-Ban bril die ik inmiddels al jaren heb, ging ik toch zelf op zoek. Op zoek naar zo’n classy zonnebril die groter is dan de helft van je hoofd, zo’n Jackie Ohh zonnebril. Want ik vind die namelijk altijd zo gaaf staan bij andere vrouwen.

Frank verklaart me iedere keer weer voor gek als ik roep dat ik graag zo’n zonnebril wil. ‘Die past niet bij jou’. En dan kaats ik weer terug ‘Welke zonnebril past dan bij mij?’ en dan roept hij weer ‘een pilotenmodel’. Tja… daar word ik dus niet veel wijzer van, want die heb ik al. Al zoekende op Lentiamo vond ik dus een Jackie Ohh zonnebril en was ik op slag verliefd. Toch sloeg natuurlijk de twijfel toe of die zonnebril nu wel bij mijn gezicht zou passen.

welke zonnebril past bij mij en mijn gezicht?

Gebruik de virtual Try On tool om te kijken of een zonnebril bij je past

Door de Virtual Try On tool te gebruiken kon ik toch een beetje een idee krijgen van de zonnebrillen die ze hier verkopen. Ik heb dus een soort pas sessie met mezelf gehouden 😉 . Dat gaat heel simpel. Kies een leuke foto van jezelf waar je gezicht goed op te zien is. Bij iedere zonnebril die je leuk vindt zit de knop om de Virtual Try On te proberen. Je upload de foto en de znnebril wordt gelijk op je gezicht getoond. Zo zie je dus welke zonnenbril er bij je past.

Ik heb vier zonnebrillen gevonden die ik zo op het eerste oog heel leuk vond en bij allevier de tool gebruikt om een beter idee te krijgen welke zonnebril er beter bij me past. Check ze hieronder!

Het is wel bijzonder om te zien hoe verschillend die zonnebrillen staan bij hetzelfde gezicht. En ook al stond een Jackie Ohh bril hoog op mijn wensenlijstje… de Virtual Try On tool heeft me in dit geval toch laten zien dat dat model zonnebril niet zo bij me past. Ik vind hem toch te groot voor mijn gezicht.

welke zonnebril past bij mij

Rayban fan

Zoals je ziet ben ik een Rayban fan 😉 . Het is geen bewuste keuze, maar alle modellen die ik op het eerste oog al mooi vond blijken dus van Rayban te zijn. Na bovenstaande foto’s goed bekeken te hebben twijfelde ik nog tussen de Erika en de Aviator en uiteindelijk is het toch de laatste geworden.

Zonder dat Frank dit keer zijn mening expliciet heeft gegegeven ben ik ook met deze tool dus automatisch toch weer op een pilotenmodel uitgekomen. Bizar! Een tof detail is dan wel dat ik -de eerste dag dat ik deze zonnebril op had- direct van twee verschillende mensen te horen kreeg dat ze mijn zonnebril zo gaaf vonden. Zo’n bevestiging is dan wel weer fijn als je een twijfelkont bent. Mocht je trouwens jezelf ook afvragen welke zonnebril er het beste bij je past, de zonnebrillengids kan je hierin ook nog goed helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven