wensen

Ik schrijf niet zo heel regelmatig meer, ik ben druk met huis en haard en druk met mezelf. Nu ik eindelijk vrij ben van elke dag 24 uur zorgen heb ik een boel te doen wat al twee jaar is blijven liggen. Zoonlief gaat namelijk weer naar school!, Jawel, na twee jaar thuisonderwijs  gaf meneer op een goede dag aan dat hij aan zijn toekomst wou werken. En waar kon hij dat beter doen dan op school waar werkbank, lasapparaat, kookeiland enz aanwezig is! Dus toog ik met hem naar school en nu gaat hij elke dag dus heen. Helaas moet het werken aan zijn toekomst nog een paar maandjes wachten,want nee hij kon natuurlijk niet meteen  de middelbare. Gelukkig gaat het redelijk. Alhoewel hij zelf steeds op school zegt, dat hij spijt heeft van zijn beslissing,maar ja… “Ik wou zelf dus nu moet ik.” Hij telt de weken af dat het zover is.
Ik ben nu de afgelopen weken bezig geweest mijn Bib-art site te vullen met nieuw werk. Zo heb ik nieuwe kinderschilderijtjes geplaatst(zie foto)en heb ik de serie   ‘Genesis’ ,op de site gezet. Tegenwoordig wordt er dan gelijk een berichtje op de facebook en twitter gezet dus heb ik veel meer bezoekers gehad op mijn site. De vorige maand bijna 500 en nu zit ik al op de 367…ik wil voor de duizend gaan!

Wat ik ook wil is een geheel nieuwe website, een echte waarin blog, webwinkel,virtuele gallerie samen gaan. Geen idee waar ik beginnen moet en geen idee hoe het eruit moet gaan zien maar ik laat het idee nu rijpen in mijn hart. En ga op zoek naar info…..

Verder heb ik wilde wensen in gebed gebracht:

-een ansichtkaarten-serie -een prentenboek met mijn kinderschilderijtjes. -mijn mooiste schilderijen als vloerkleed (de hartenserie)-skins voor de laptop en mobieltjes (hartenserie)  -een serie ruimtelijke werken. Het zijn zomaar wat ideen, die ik de komende maanden ga uitzoeken en uitproberen.Nu mijn zoon weer naar school gaat heb ik eindelijk  tijd om daar aan te werken. In de tussentijd blijf ik mijn Bib-art promoten. 1000 bezoekers deze maand. Het lijkt niet veel. Maar vorig jaar deze tijd had ik gemiddeld 150 bezoekers per maand.Dat is  mooi drie keer zoveel geweest de afgelopen maand. Ik ga vooruit!!!!!

1 gedachte over “wensen”

  1. Leuk, al die wensen! Je bent goed op weg. Als je meer info zoekt over het maken van een nieuwe website, kijk dan ook eens op http://www.sonad.nl. Voor een zachte prijs kunnen zij ‘m voor je maken.
    Ik word helemaal vrolijk van alles wat je wil doen en krijg zelf ook weer inspiratie om van alles te doen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven