Een werk aan de muur in plaats van de hele kamer vol

Ik heb zo mijn eigenaardigheden. Maar dat wist je misschien al 😉 . In de meeste huishoudens vind je van alles aan de muur. En dan het liefst foto’s. Opa’s en oma’s, papa’s en mama’s, kindjes, kleinkinderen en ga zo maar door. Trouwfoto’s, vakantiefoto’s, schoolfoto’s, whatever. Bij ons vind je niets van dat alles. Nou ja, bíjna niets. Sinds kort hebben we weer één mooi werk aan de muur. Dat dan weer wel.

werk aan de muur

Maar uiteraard dan net anders dan anders. Ik hou van strak en stoer. Maar ook van romantisch en happy de peppy, of flower power, net hoe je het wilt noemen. Alleen niet allemaal door elkaar. Aangezien wij een nogal hectisch bestaan hebben, veel werken en altijd druk bezig zijn met een hoop ‘rommel’ in huis vind ik het belangrijk dat mijn huis qua interieur niet te vol is met allerlei tierelantijnen.

Niet dat het helemaal steriel is hoor, verre van. Maar we hebben wel een rustige vloer (gietvloer), een gashaard met cementlook, een strakke keuken met een cement achterwand en vrij veel in de tinten wit, zwart en grijs, met her en der een kleuraccent. En ik ben dan ook niet van het vele werk aan de muur. En vooral geen foto’s, op één na. En dat is dan ook meteen wel weer een joekel 😉 .

werk aan de muur in steigerbuizen frame

Boven de eettafel hebben we al jaren een frame van steigerbuizen hangen. Met foto. Op tuindoek. Het geheel geeft -vind ik- een fantastische uitstraling en ik ben er dan ook nog lang niet op uitgekeken. De foto is 120 cm breed x 80 cm hoog. Eigenlijk mankeert er he-le-maal niets aan, behalve dan misschien één klein dingetje. De foto was nogal oud. Lotte kon daar net zitten en inmiddels mag ze dit jaar 7 worden. Tijd voor een nieuw werk aan de muur dus, en die vond ik bij Smartphoto. Ze hebben hier overigens niet alleen tuinposters hoor, je vindt er van alles, zolang je er maar foto’s in kan verwerken.

Wederom hebben we dus een kanjer van een foto laten printen, een vakantiefoto dit keer. Van achteren gemaakt op de boot naar St’ Tropez. De foto hebben we nog bewerkt met een mooi filter waardoor er een mooie lichtval overheen komt. En daarna was het simpel. Een paar keer klikken op de website en je eigen creatie is in de maak. Zo handig eigenlijk dat ik niet begrijp dat ik daar ruim 6 jaar mee heb gewacht, een beetje meer afwisseling mag best 😉 . Wat vinden jullie ervan?

Ik heb me in ieder geval voorgenomen dat ik niet weer 6 jaar ga wachten met het plaatsen van een nieuwe foto, zeker niet aangezien de oudste dan een leeftijd bereikt heeft van ver-in-de-puberteit en hij dan vast niet zit te wachten op een foto van zichzelf in max formaat in onze keuken, denk je wel?

Vertel eens, ben jij helemaal weg van foto’s aan de muur? En heb je dan vele kleintjes in de vorm van een collage of zoek jij het ook meer in het grotere formaat werk aan de muur? Of zit je juist meer in de schilderijen en posters of spreuken of iets dergelijks? Ik ben zelf nogal snel uitgekeken op dat wat we eventueel aan de muur kunnen hangen… jij ook?

 

werk aan de muur

1 gedachte over “Een werk aan de muur in plaats van de hele kamer vol”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven