Werk in uitvoering

Vorige week schreef ik over waar ik heen wil, ambitieus gezien. Ik schreef over wat ik aan plannen had en zou op onderzoek gaan. Ik ben tussen de boze buien van zoonlief en de pre-pubergrillen van dochterlief bezig geweest om van alles uit te zoeken. Van hoe ik zelf reproducties/kaarten printen kan op mijn printer tot aan hoe ik een website/webwinkel zou kunnen opzetten. Ik ben bemoedigd en ontmoedigd geweest. Hoopvol en wanhopig. Superfit en vol energie, en doodmoe en benauwd geweest. En nu zit ik hier op deze zaterdag morgen , in mijn uppie, te reflecteren over hoe ik verder ga.

Ik heb een aantal sites ontdekt met zakelijke informatie en ik heb mezelf een ruime tijdslimiet gegeven om het allemaal op mijn gemak te ontwikkelen, want een ding is zeker, ik heb de tijd nodig. Ik ga niet zo heel snel. Het moet even zinken, het kwartje moet vallen. Met zoveel ruis op de lijn duurt dat wel even. Het plan waar ik het 20 augustus over had is  in de maak en hopelijk een jaar na dato wel af. Zou wel een mooi streven zijn.

Nu nog de naam van mijn onderneming….we hebben al heel wat gebrainstormd, dochterlief en ik.  Zij wil namelijk wel partner worden in de zaak. Dus dacht ik eerst aan Bib & Co, wou zij Bib-Atellier, ik weer HipBibje, kwam zij met Bib&Pip en zo zijn we nog even verder gegaan. Bib-Us, Bib-DIY , Studio-Bib, Takkie-Bib. Nou ja, eindeloze variaties dus!

 Alleen zit ik met een klein dingetje; Bib betekent slabbetje in het Engels….Slabbetje en Co…..mmmmmm….ik weet het niet hoor…

~

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven