Werkende moeders schaden kinderen niet

Met regelmaat worden er onderzoeken gedaan naar werkende moeders. Laat dat nou precies in ons straatje zijn! Natuurlijk zijn wij als geen ander benieuwd naar de gevolgen van het combineren van een carrière en het moederschap.

Over de ruggen van werkende moeders is inmiddels al menig discussie gevoerd. Tegenwoordig zijn werkende moeders een algemeen geaccepteerd begrip. En hoewel het moeilijk wordt om nog moeders te vinden die echt de hele week thuis zijn en het tegenwoordig eigenlijk heel normaal is dat zowel papa als mama werkt, zijn er toch ook nog steeds vrouwen die zichzelf “fulltime moeder” noemen. Alsof je dat niet bent als je je kleintje ’s morgens naar opa en oma of kinderdagverblijf brengt om net als je partner weer te gaan verdienen. De vraag blijft natuurlijk of het voor kinderen ook bevorderlijk is, werkende moeders (én vaders!).

Hieronder een artikel naar weer zo’n onderzoek naar het effect van al die werkende moeders op het welzijn van ons kroost, vandaag gepubliceerd op nu.nl. Het stuk gaat bovendien in op het welzijn van de moeder (ook niet geheel onbelangrijk!) Wat ons betreft is dit artikel redelijk neutraal en de nekharen gaan dan ook niet volledig overeind staan, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie mening! Vind jij dat een moeder thuis bij haar kindje hoort, of denk je juist dat het goed is als jonge moeders aan een carrière werken?

httpv://www.nu.nl/werk-en-prive/2304062/werkende-moeder-schaadt-kind-niet-.html

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven