Westwing, home and living

Rondstruinen in een woonwinkel, ik vind het een genot. Het wordt alleen iets minder met de kinderen erbij 🙁 . Herken je dat? ‘Nee, niet daaraan zitten’, of ‘jongens, rustig aan, niet zo rennen hier’. Daarom shop ik zelf tegenwoordig veel meer woonaccessoires online. Eigenlijk net zo lekker om rond te struinen, maar wel met meer rust in je gat (en een cappuccino in de hand 😉 ). Bij het rondstruinen kwam ik Westwing home and living tegen.

home_and_living_divers

home_and_living_romantiek

Home and living shop

Westwing home and living is niet zomaar een webwinkel waar je binnen kan lopen. Het is een shop met woonaccesssoires waar je je voor moet aanmelden. Zodra je op de website komt ben je dan ook verplicht om je aan te melden. Maar wees niet ongerust, dat doen ze omdat ze iedere dag prachtige aanbiedingen hebben waar je op in kan schrijven. Alleen op die manier kunnen ze de mooiste prijsjes maken voor de producten die ze verkopen. Naar aanleiding van al die inschrijvingen kopen zij datgene wat ze aanbieden namelijk zeer groot in, waardoor ze ook de mooiste aanbiedingen aan hun klanten kunnen geven. Eigenlijk werkt het helemaal prima zo.

Door mij getest

Ik heb het voor je getest, en de sfeer van de online shop is werkelijk prachtig. Je bent misschien even huiverig voor het achterlaten van je mailadres, maar weet je, je kan jezelf altijd weer afmelden als je er genoeg van hebt, toch? Ze hebben ongetwijfeld niet iedere week een aanbieding van een item waar jij om zit te springen, maar ik denk dat je verrast wordt door al het moois wat ze hebben.

home_and_living_tuin home_and_living_oosters

Home and living interieur inspiratie

Naast de fijne aanbiedingen staat de site vol interieur inspiratie en lees je de leukste tips in hun online Magazine!
 Zo staan er regelmatig ‘binnenkijk’ verhalen in, waarbij ze je meenemen in het huis van iemand anders. Heerlijk. Ik loop niet voor niets altijd vanaf de straat bij anderen naar binnen te kijken, zóóó nieuwsgierig ben ik!

Als ik het niet zo druk had, dan zou ik hier uren rond kunnen zwerven. Overigens kan je ook al van te voren zien wat de volgende aanbiedingen worden op de website, zo kan je je een beetje voorbereiden en alvast checken of je eigen budget toereikend is voor al die kèkke hebbedingen. Ze hebben trouwens overal over nagedacht, want zie je wat moois… dan kan je een herinnering in laten stellen voor het moment waarop ‘jouw’ sale start. Handig toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven