What makes a home for you?

Sabine Kleiren From my Home staat voor een voldaan en betekenisvol leven, eenheid in diversiteit, voor interieurproducten met bezieling en een luxe elegante ambachtelijke uitstraling. Echte mensen en echte verhalen. Aan de basis van Sabine Kleiren From my Home ligt het bijna 100 jaar oude, authentieke familiehuis van Sabine’s overgroot familie. Het is dit familiehuis waar het verhaal achter Sabine Kleiren From my Home begint. Naast dat het producten zijn, is Sabine Kleiren From my Home een echt, levendig en karakteristiek verhaal waar je instapt. Creaties waar je een eigen verhaal in herkent. Een persoonlijke missie om mensen te inspireren een leven te leiden naar wie je werkelijk bent en wat je echt belangrijk vindt in het leven. Sabine’s eigen leven, anekdotes en levenservaringen vertaald in een universele boodschap in productlijnen die voor een breed publiek toegankelijk zijn om zodoende zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Sabine Kleirenis geboren in 1979 in Alphen (NBr). Zij ontwerpt schilderijen en inmiddels worden haar schilderij reproducties verkocht in binnen- en buitenland. De laatste twee jaar onder het merk Sabine Kleiren From my Home. Haar reproducties worden gemaakt in haar eigen atelier in China. Haar kracht is het maken van een toegankelijk ambachtelijk product met bezieling dat een breed publiek aanspreekt en een eigen verhaal er in herkent. Bij Sabine Kleiren From my home staan een écht huis, écht verhaal en échte mensen aan de basis. Persoonlijk en herkenbaar.

Sabine’s missie: zonder belerend of oordelend te zijn wil zij door middel van haar interieur decoraties en de daarbij behorende verhalen, (wereldwijd) een zo’n breed mogelijke groep mensen bereiken met als doel: mensen te inspireren om er achter te komen wie we nu werkelijk zijn en wat echt belangrijk voor ons is in het leven.

Daarom gebruikt zij aan de basis van een collectie een (levens)vraagzin zoals bijvoorbeeld:

– How colorful is your life?
– What makes a home for you?
– What’s behind your mask?
– What fingerprint do you leave on earth?
– What makes you proud?
– How meaningful is your life?

Universele, open vragen die aanzetten tot nadenken en waar ieder individu zijn of haar eigen invulling aan kan geven. Sabine wil met haar creaties gedachten, gevoelens en emoties bij de mensen losmaken. Op deze manier hoopt zij mensen te inspireren om gewoon zichzelf te zijn.

Actie voor MamsatWork lezeressen:
Wallet Wonen geeft je € 50,- korting op je aankoop vanaf € 150,-. Deze aktie is geldig tot en met 21 juli 2013. Vul in het betaalmenu de code Sabine Kleiren in en profiteer direct !

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top