Wifi bereik vergroten om beter te kunnen binge-watchen. WHUT?

Ken je de nieuwe term binge-watchen al? Wij doen het, en jij misschien ook al wel! Het is hetzelfde als marathonkijken 😉 , ben je dan al wat wijzer? Diegene onder ons die Netflixen of HBO kijken snappen vast wel wat ik bedoel! Diverse afleveringen van een serie achter elkaar kijken, dat wordt ermee bedoelt. En niets irritanter dan een slecht wifi bereik als je series aan het kijken bent. Wij hebben een ‘snufje’ gekregen waarmee je eenvoudig je wifi bereik vergroten kan. Handig als je ongestoord wilt binge-watchen maar ook als je bijvoorbeeld lekker buiten wilt zitten met mooi weer maar je tegelijk ook moet werken.

wifi bereik vergroten

Wifi bereik vergroten is een eitje

Nu ben ik gezegend met een man die redelijk wat weet van wifi, internet, computers en al zo meer, maar je blijft toch deels afhankelijk van je apparatuur. Een routertje hier, een verbindinkje daar… hij draait er zijn hand niet voor om. Toch hebben we bepaalde plekken in huis waar de wifi niet bijzonder goed is. En hoe irritant is dat. Niets vervelender dan een slecht wifi bereik.

Ik ben overigens niet de enige die dat vindt, 95% van de Nederlanders deelt mijn mening, maar toch heeft een derde op bepaalde plekken in huis een belabberd bereik. Daarin zijn wij dus ook niet de enige 😉 . We kunnen niet meer zonder internet (dat blijkt ook wel uit de blogs van Kimberley die schreef over haar tijdelijke leven zonder internet en Sophie die een week zonder smartphone moest zien door te komen) en we raken gestrest van een slecht wifi signaal. Tijd om daar wat aan te doen dus, en het kan ook nog eens super eenvoudig ben ik onlangs achter gekomen.

Ik werd voor moederdag (ja, hoe vind je die 😉 ) verrast met Fritz! Nu hoor ik je denken, maar Fritz is in dit geval niet wat je denkt. Fritz! zorgt ervoor dat je wifi bereik vergroten een eitje wordt. Heb je een zwak wifi signaal in huis dan kan de Fritz!WLAN repeater je op weg helpen naar stressloos wifi gebruik.

Installatie Fritz!

De installatie is slechts een kwestie van een paar minuten. Eventjes verbinden met je draadloze netwerk en in het stopcontact stoppen. Eitje. Maar dat had ik al gezegd. De vraag is nu natuurlijk ‘werkt het ook?’ en ook daar kan ik eenvoudig antwoord op geven. We hebben inmiddels boven een veel beter wifi signaal (terwijl Fritz! beneden in een stopcontact zit), waardoor we zonder stress ‘even’ social media checken voor het slapen gaan en als we in de ochtend in bed luieren op een heerlijke vrije dag. Ook het buiten werken behoort inmiddels tot de mogelijkheden (joehoe!), nu alleen nog een lekkere parasol zodat ook mijn beeldscherm goed zichtbaar is en ik ben de hele zomer voorzien van een fijne buitenwerkplek.

Afijn, wil jij dus binge-watchen tot een ware kunst gaan verheffen en lekker via wifi bakken met series achter elkaar kijken… dan weet je nu wat de oplossing is om je wifi bereik te vergroten en om zonder stream stress aan je verslaving gehoor te geven. Voor een eenmalige prijs van rond de € 85,00 ben je stress-af. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee.

Herken jij de wifi stress? En, voor mijn nieuwsgierigheid, ben jij ook een binge-watcher?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven