Wij picknicken ons een slag in de rondte!

Zo moeilijk hoeft het niet te zijn om je kids te vermaken in de zomervakantie. Wat bij ons altijd erg aanslaat is het picknicken. Natuurlijk gaan we ook graag op vakantie. Maar 2 weken op vakantie en 6 weken vakantie hebben… daar zit nog wel wat ruimte zou ik zeggen.

Ik werk graag door in de resterende weken van de vakantie van onze kinderen, want 6 weken de business stil leggen is geen optie. Dat betekent dat je inventief moet zijn gedurende de 4 weken waarin we niet weg zijn, maar de kids wel ‘vermaakt’ moeten worden. Deels doen ze dat natuurlijk zelf (gelukkig), of met buurtkids en vriendjes en vriendinnetjes. Maar andere keren kan ik ze daarbij een handje helpen.

Dat doe ik bijvoorbeeld door te picknicken (want ja… lunchen moeten we toch). Met deze geweldige picknick-koeltas is dat al een feestje op zich. Hij is gevuld met bestek, bordjes, servetten en (voor de liefhebber) wijnglazen, en heeft daarbij een mooie Hollandse uitstraling. Bij mooi weer laat ik de kinderen in de ochtend al bedenken wat ze mee willen nemen op de picknick. Ze grabbelen zelf het e.e.a. bij elkaar, pakken fruit, boterhammetjes en drinken in en zorgen ervoor dat er een lekker kleed klaarligt. Tussentijds spelen ze nog lekker wat en voor je het weet heb ik een paar uur fijn gewerkt en kunnen we gezellig lunchen met het door hun bij elkaar geraapte eten en drinken. Bal mee en op een veldje in de buurt neerstrijken.  Super gezellig en ze zijn er eigenlijk altijd voor in!

psssst… bij Living in the Garden hebben ze natuurlijk nog veel meer origineel tuinspul. Van te gekke vogelvoerbakjes tot een design klimmuur waarlangs je klimplant zich graag een weg baant en hippe tuinkabouters. Check het zelf maar!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven