Wij zijn verliefd!

Wat zien ze er geweldig uit, die retro Volkswagenbusjes van Vintage camperFan! Als je zo’n busje ziet rijden, ben je direct verliefd! Laat staan als je er in geslapen hebt. Geweldig voor een weekendje weg met je lief of met je gezin. En wat zo leuk is, je kunt er maximaal 350km per dag mee rijden, dus je MOET wel op “standje slow”…
Er zijn verschillende busje te huur. Je kiest gewoon het busje dat het beste bij jou past. Wil je lekker over de top op pad of kies je liever voor een authentieke dame die stiekem best lekker gek is? 

Alles wat je nodig hebt, zit in de bus van complete inventaris, beddengoed, handdoeken en theedoeken tot bbq aan toe. Voor de kids is het busje een feest; een vrolijk huisje op wielen.  Terwijl je naar je bestemming tuft, kunnen de kinderen achterin aan tafel spelletjes doen, een boek lezen of naar alle voorbijgangers zwaaien. Aangekomen op de plek van bestemming, klap je het dak open en bereidt je een heerlijke maaltijd in de buitenlucht of aan het keukenblokje…. Het enige wat je verder nog hoeft te doen is: sit back and relax!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven