Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration !

Disney on Ice winactie Kaarten

Het is tijd voor de eerste give-away van “Disney on Ice”!
Over 3 maanden gaat de magische show “Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration”  van start en wij mogen maar liefst 4 zilveren tickets weggeven!

Mijn dochters kijken er enorm naar uit om hun favoriete Disney karakters te ontmoeten. Uiteraard staat Elza met stip op 1. Mijn Disney avonturen gingen met Mickey Mouse en Donald Duck van start. Het lijkt me grappig om de tijd in 1 show voorbij te zien komen. Van het ‘oudste’ karakter Mickey naar de nieuwste van Frozen. Dus eigenlijk kijkt mama er ook enorm naar uit!
Maar ja, zeg nou zelf, Disney is leuk voor jong én oud.

Wat moet je doen om 4 tickets voor de “Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration” show te winnen?

Disney on Ice winactie KaartenElzaHet lijkt me overbodig te zeggen dat jij, of voor wie je de tickets wilt winnen, fan is van Disney en dol is op spectaculaire shows. Een voorwaarde is ook dat je beschikbaar bent op donderdag 24 december en een tripje naar de Utrecht Jaarbeurs geen punt is. De “Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration” gaat om 19.00 uur van start.

Het enige wat je nog rest is het invullen van het onderstaande formulier, het liken van de facebookpost en het in een reactie eronder aangeven waarom jij die felbegeerde zilveren tickets voor de show “Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration” wilt winnen. Succes and spread the magic!

httpv://youtu.be/Qb_YoC1Ivqw

Let op! Deze winactie is verlopen en gewonnen door Marina Martron!
Kun je niet wachten of kun je helaas niet op deze datum? Boek hier dan snel je tickets!

 

12 gedachten over “Win 4 zilveren tickets voor Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration !”

 1. Wij zijn 4 enorme Disney fans maar helaas is het er nog nooit van gekomen om naar Disney On Ice te gaan. Het lijkt mij ontzettend bijzonder om dit ijsspektakel een keer met mijn gezin te mogen meemaken!

 2. Avatar foto
  Marianne Scholten

  Ik krijg het formulier helaas niet verzonden. Terwijl het nog net niet de 20ste is. Hopelijk kan ik toch mee doen. Want mijn dochter van 11 droomt er al jaren van om naar deze show te gaan. En mij lijkt het ook fantastisch om mee te maken.
  Ik zou dolgraag met mijn dochter van 11 naar Disney On Ice willen gaan. Ieder jaar heeft mijn dochter het over die prachtige show. Er wordt samen met haar vriendinnen volop geoefend op sokken in de kamer. Ze schaatsen de sterren van de hemel. We zijn nog nooit in de gelegenheid geweest om zelf de echte show te bezoeken. Wat zou ik mijn dame verrassen met deze kaartjes! Ik zou er een echt meiden-uitstapje van maken. Heerlijk samen met mijn dochter op pad. En haar collega-sokken-schaatssters mogen ook mee!

  1. Joyce van de Pas
   Joyce van de Pas

   er lijkt inderdaad iets mis te izjn met het formulier. Er is een update geweest die voor wat problemen lijkt te zorgen, we gaan er naar kijken.

 3. Ik heb net het formulier ingevuld, want dit is zeker iets waar ik kans op wil maken. Ben gek op Disney! De liedjes zing ik altijd luidkeels mee en sommige films ken ik bijna uit mijn hoofd. Ik like ook de facebookpost!

 4. Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

  We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

  Het zou mij natuurlijk helemaal fantastisch lijken om dankzij Mamsatwork.nl te mogen genieten van Disney on Ice. Hier zullen wij alle vier enorm van genieten.

 5. Avatar foto
  Mirjam Hellingman

  Mijn drie kleine grote Disney fans Bo, Sterre en Nikki zouden dolgraag naar Disney On Ice willen! Ze staan hier al helemaal verkleed als prinsessen en prins klaar en kunnen er zo heen (zie foto facebook). Nu maar heel hard duimen!

 6. Avatar foto
  Sonja Hubregtse

  Wat geweldig dat jullie deze prijs weggeven,
  Zodat de winnaar een fantastische dag kan beleven.
  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Rapunzel, Olaf en misschien zelfs Winnie de Poeh,
  Ze schaatsen wat af en worden nooit moe.
  Ze zwieren over het ijs; zie ze eens glijden,
  Ze draaien rondjes, maar vallen…dat moeten ze maar vermijden.
  Straks vallen ze op de grond,
  Dan hebben ze nog een zere kont.
  Belle en het beest, en Donald Duck,
  Hopelijk mogen wij gaan genieten en hebben we geluk.
  Wij (Robin (6), Bas (4), papa en mama) zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
  Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
  Laat het winterfeest maar beginnen,
  Hopelijk gaan wij deze kaartjes winnen….

 7. Om mijn 2 meisjes die helemaal Disneyfan zijn te verrassen.
  En papa en mamma het ook stiekem erg leuk vinden om mee te gaan 🙂 zodat we dan mogen genieten van 2 smilende kinderen de hele show.

 8. Avatar foto
  Jacques Leliveld

  ..dat zou heel mooi uitkomen, verrassing voor de kleindochters (en .. moeders !)Misschien dat hun opmerkingen dat ik TEVEEL tijd steek in prijsvragen om NIETS te winnen dan eens stoppen.. Ben benieuwd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven