Win Baby Born Hondje Ronnie!

BabyBorn Hondje RonnieHet is alleen wel een zielepootje.. De aanwezigheid van een verbandje, injectiespuitje en stethoscoop geven al aan dat het een zorgenkindje..euh..zorgenhondje is.
De nieuwe aanwinst wordt met veel enthousiasme en aaah’s en ‘oooh’-s onthaald. Terwijl ik het diertje uit zijn benarde situatie bevrijd (tape, tyraps, plastic) klinkt er plots puppygepiep. Het linker pootje kleurt rood op. “Aaah je doet ‘m pijn!”, roept mijn oudste dochter. Snel wordt ’t beestje uit mijn handen gegrist en met veel kinderliefde en knuffels omringd. Mijn jongste dochter grijpt haastig de stethoscoop, een plastic omhulsel (het verband) en de spuit. Een nadere inspectie volgt.. “Hoe heet ie eigenlijk?” vraagt de oudste. Ik antwoord: “Euh..Hondje Ronnie.” Ik had persoonlijk een andere naam uitgezocht, maar ja, zo heet ons vierpotig zielepootje nu eenmaal.

De kinderen ontfermden zich over piepende Ronnie en ik las de ‘handleiding’ door. Meestal denk ik het zelf allemaal wel te weten, maar dit keer was het maar goed dat ik even keek. Net wanneer ik dacht ‘is dit alles?’, las ik dat het hondje in beginsel in de demonstratiefase staat. Vul je de batterijen in zijn buikje aan, dan maakt hij nog meer geluidjes. Ah!
Met het technisch inzicht dat ik in me heb was dat kunstje zo gefikst. Vervolgens betastte ik Ronnie om de hot spots te ontdekken. Wanneer je met de stethoscoop op zijn borstje drukt, hoor je zijn hartslag (wel even blijven drukken, anders hoor je maar 1 slag, dat klinkt wat gek) en als je op zijn voorhoofd drukt, blaft hij. De laatste hot spot zit op zijn rechterbil. Als je Ronnie daar (‘voor de nep’ zoals mijn dochter zou zeggen) een spuitje geeft, gromt hij.
Aan het eind van de dag zaten we gezamenlijk aan de eettafel toen manlief verzuchtte: “Stopt dat ding niet vanzelf met piepen??”

En daarom hebben wij vissen als huisdier..

Al snel legde ik de link, deed het verbandje om het zere pootje en warempel, het gepiep stopte. Triomfantelijk keek ik mijn zorgzame man aan.
Tip voor de ouders! Inmiddels ben ik ook op de hoogte gebracht van een meer speelonverantwoorde wijze van pijniging en genezing: bovenop het linker pootje zit een knopje om het gekerm en rode lichtje aan te zetten, en aan de binnenkant van het pootje zit een knopje om dit weer ongedaan te maken (deze wordt dus door het verbandje ook ingedrukt waardoor het stopt. Aha! Technisch inzicht!)

Dier liefhebbende kleine kids kunnen hun hartje ophalen met de verzorging van BABY Born Hondje Ronnie.

Het speelgoedhondje is voor kinderen vanaf 3 jaar. Naar mijn mening mag dat zelfs vanaf een jaar eerder. Zelfs mijn baby van 6 maanden is dol op Ronnie! Mijn kleuter is weer redelijk snel klaar met de (voor haar beperkte) mogelijkheden die het hondje biedt, maar voor een peuter of dreumes is dit juist prima. Daar is het speelgoed ook voor bedoeld. BabyBorn Hondje Ronnie2
Hondje Ronnie maakt onderdeel uit van BABY Born, een productlijn van Zapf Creation, en is in diverse speelgoedwinkels verkrijgbaar. Ook de BABY Born poppen met alle accessoires zijn al jaar en dag een begrip in veel gezinnen met jonge meiden.

Kan je niet wachten om Hondje Ronnie in huis te hebben, dan kan je hem natuurlijk zelf kopen. Heb je wel geduld, doe dan gerust mee met onze winactie!

Winactie Baby Born hondje Ronnie!

Heb jij een kindje dat heel graag de zorg voor Hond Ronnie op zich wil nemen? Like dan nu onze Facebookpagina, vul het onderstaande formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: In welk jaar werd de BABY Born pop voor het eerst geïntroduceerd en wat is jouw favoriete product van Zapf Creation? Deze winactie loopt tot 19 december 2014.

[Form id=”46″]

77 REACTIES

 1. Baby born is van 1991.. 23 jaar oud dus! ik was zelf net 1 jaar toen deze pop uit kwam! Heb er zelf met heel veel plezier altijd mee gespeeld en mijn tweeling van 4 hier nu ook weer, geweldig! hier zijn ze helemaal weg van de dokters baby born! Als 2 echte zorgzame doktertjes verzorgen ze altijd alles en iedereen hier,geweldig om te zien hoeveel fantasie ze hebben!

 2. 1991

  Mijn dochter kreeg van de Sint de babyborn pop met kleertjes. Misschien spelen jullie voor kerstman en verwelkomen we hondje Ronnie in ons gezinnetje! Je zou er Jolien een groot plezier mee doen

 3. Het antwoord is 1991. Onze dochter is gek op haar baby born pop. Een hondje zou haar ‘gezinnetje’ compleet maken. Kan ze met pop in draagzakje de hond uitlaten.

 4. Het antwoord is 1991 en favoriet is de babyborn pop
  als mijn dochtertje deze hond zou winnen is dat top
  Mama@work jullie maken dan mijn meisje erg blij
  dit hondje loopt dan met haar zij aan zij!

 5. Gemaakt sinds 1991

  Wat was ik toen ‘jaloers ‘ op vriendinnetjes die er eentje kregen. Mijn dochters hebben er nu beiden 1 en spelen er bijna dagelijks mee. De jongste is dol op doktertje spelen en de oudste wil graag een hondje. Dus dit zou een ideaal cadeau zijn voor mijn meiden. Ik zie het al helemaal voor hoe ze lekker aan het tutten zijn met het hondje.

 6. De babyborn is er sinds 1991. De babyborn pop is favoriet! Mijn dochter speelt er graag mee. Ik weet zeker dat ze het speelgoedhondje ook helemaal geweldig vindt!

 7. Goedenavond,
  Het jaar is 1991!
  Mijn dochter is stapel op BABY born® Interactive Boy♥
  Dat is echt haar favoriet maar eigenlijk vind ze net als alle anderen kinderen de andere producten leuk.
  wij hopen op een sprankeltje geluk★
  lieve ronnie je mandje staat al klaar;)

  Groetjes mama chantal

 8. 1991

  mijn dochter is een echte poppenmoeder. een bedje een babyborn kleertjes . mijn dochter heeft niet veel nodig om zicht te vermaken! het zou super zijn als onze baby born pop (genaamd Anna) een hondje zou krijgen!

 9. 1991 is het antwoord op de vraag.
  En deze pop win ik dol- en dolgraag.
  Mijn nichtje is helemaal gek van iedere pop,
  En vindt Baby Born al helemaal top!

 10. de eerste baby born pop werd vertroeteld in 1991. Gelukkig mocht ik in mijn kindertijd ook een poppenmama zijn van een prachtige Zapf pop. Kathy is nu een van mijn dochter haar lievelingspoppen en zelf geniet ik terug mee van het aankleden, haren kammen,… naast mama ben ik nog steeds een poppenmama. Helaas missen we nog een lief hondje om uit te laten tijdens onze wandelingen met de poppen.

 11. In 1991 werd de BABY Born pop voor het eerst geïntroduceerden ja heel erg mooi! Ben gek op mooie poppen en zeker al de creaties van Zapf en vind dat andere hondje BABY born® Golden Retriever ook al zo schattig..:)

 12. Baby born is natuurlijk de bekendste maar mijn dochter had Chou Chou. Achteraf kwam ik er achter dat ze ook van Zapf creation was toen ik extra kleertjes wilde bestellen. Maar ze was toen wat goedkoper dan de born pop en daarbij een lekker zacht lijfje. Baby born is er sinds 1991.

 13. Sinds 1991
  Mijn favoriet is My first baby Annabel 36 cm.
  Al mijn kleindochters hebben er al een gekregen van ons, op hun eerste verjaardag.

 14. 1991.
  Mijn dochter houdt er van om iedereen beter te maken,
  dat ziet zij als een van haar taken.
  Een hondje heeft ze tot nog toe niet,
  ik kan niet wachten tot ze haar cadeautje ziet!

 15. 1991,
  de favouriet is toch echt de babyborn pop. Maar de meiden vinden de paardenkoets van babyborn met het paard toch ook echt geweldig. Dan zit de pop erin als prinses

 16. In 1991 werd de BABY Born pop voor het eerst geïntroduceerd.
  Ons favoriete product is de Baby Born Poppenwagen.
  Daar kan ze de poppen gezellig mee op stap nemen/

 17. Baby Born is geïntroduceerd in 1991.
  Het favoriete Zapf Creation product is hier absoluut de Baby Born. Groot favoriet bij mijn kleine poppenmoedertje

 18. In 1991 kwam Babyborn op de markt.
  Dit is ook mijn favoriet want die heb ik zelf gehad!
  Ik weet nog dat je hem niet dat poederzakje eten moest geven want dat verstopte hij en kon hij niet meer plassen en ging hij stinken haha
  Ik doe graag mee voor mijn eigen kleine meid, die dol is op hondjes en het verzorgen van iedereen.

 19. In 1991 werd de BABY Born pop voor het eerst geïntroduceerd. Ik was toen zelf klein, en heb er zelf nog mee gespeeld. Ik denk mede daarom, dat de BABY Born pop mijn favoriet is, het is gewoon leuk om je kind te zien spelen met een pop waar je vroeger zelf ook mee hebt gespeeld. Al zijn ze tegenwoordig een stuk luxer ;-)! Dit hondje zou mijn dochter prachtig vinden!

 20. 1991!
  Mijn meiden vinden de ‘gewone’ Babyborn pop geweldig, maar ook dat lieve hondje Ronnie is een heeeeeeele grote wens van allebei!( en Ronnie zal vast ook erg lief zijn voor de Babyborn pop / baby…)Veel liefde, aandacht en verzorging is hier gegarandeerd!

 21. Sinds 1991

  Baby born, de pop is favoriet. Hoewel de drieling van de kleinere zachte variant ook wel overal mee naar toe mogen. Natuurlijk incl buggy, verzorgingstas, Maxi cosi, kleding, luiers, en bedje.

 22. De baby Born is in 1991 geboren!
  Bij mijn twee dochters is deze ook meteen zwaar favoriet, er wordt mee gewandeld in de buggy, met verjaardagen setjes kleding gevraagd echt een topper!

 23. De Baby Born pop bestaat sinds 1991 en wereldwijd zijn er al meer dan 14 miljoen verkocht. Bij ons is de Baby Born Golden Retriever favoriet

 24. In 1932 zijn de Zapfs al begonnen met het produceren van poppen, maar in 1991 kwam de eerste BABY born® met “menselijke” functies op de markt.
  Wij zijn helemaal verliefd op CHOU CHOU.

 25. De eerste baby Born is geboren in 1991, mijn dochters favoriet is de baby Born dokter pop die staat dan ook bovenaan haar verlanglijstje, ze kan dan gelijk voor hondje Ronnie zorgen 🙂

 26. HOi….zapf heeft geweldigde producten..baby born mijn dochters favoriet sinds 1991….Ik wou dat ik vroeger zulke mooie poppen had…maar gelukkig mag ik soms mee spelen met mijj meiden

 27. In 1991 werd de BabyBorn geintroduceerd! De BabyBorn is ook gelijk mijn favoiet van Zapf creations. Ik zie dat mijn dochter er veel plezier mee heeft. Er zijn veel accessoires verkrijgbaar en gaat met de tijd mee!

  Ik weet zeker dat ze ook heel goed voor hondje Ronnie zal zorgen! Ze is een zorgzaam poppenmoedertje en er is plek genoeg in haar hartje voor zo’n lief zorgenhondje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here