Win de ‘fashionable’ Moxie Girlz Magic Hair Color Studio

Fun, style en fashion zijn de kreten die de Moxie Girlz verpakking uitschreeuwen. Geen tijdloze Barbie maar de nét wat hippere en coole pop voor de kleinste fashionista’s onder ons. Moxie Girl Sophina was voorbestemd aan mijn kleine kleuter. Gekleed in shorts, zomers shirt, roze kistjes en een bos haren tot op haar billen (precies zoals jij hoopt dat je eigen dochter er zo voorlopig niet bij loopt) kwam ze in ons leven op Sinterklaasavond. Onverwacht, want het stond niet op haar verlanglijstje. Toch, nadat de buit van de avond overzien was, was Sophina de eerste die uit haar benauwde positie bevrijd moest worden. Het kostte me zeker een kwartier om deze ‘girl’ met al haar attributen (borstel, roze en paarse haarstukjes, een stijltang met twee gekleurde opzetstukjes, een kwastje en glittergel) los te knippen.Moxie Girl

De rest van de avond werd er druk gekapt en gekwast. Het in bedwang houden van de stijltang is nog wat lastig voor een kleuter, dacht ik. ‘Kijk eens, mama..?’ klonk het plots. En langs een glunderend gezichtje hing een licht roze pluk haar. Niet handig, zo vlak voor bedtijd maar gelukkig is het er met een wasbeurt zo uit.

In tegenstelling tot het beloofde geeft de stijltang een subtiele kleur af, maar dat is eigenlijk ook wel prima want je voorkomt een hoop troep. De haardos van Sophina glittert inmiddels zo erg dat ze als piek op de kerstboom kan dienen.

 

Creëer je eigen fashionstyle met Moxie Girlz

 

De pop zelf is qua kwaliteit heel degelijk. Stevig maar flexibel, een ander materiaal dan dat van een barbiepop. Anatomisch zit ze wat anders in elkaar, al ware het alleen al de voeten..die ze niet heeft. De schoenen zijn namelijk aan de benen vast geklikt. Zonder schoenen is al wat overblijft een bevestigingsknopje. Voordeel is wel dat het beter blijft zitten. De felgekleurde haarstukjes, die je in  het haar van de Moxie Girl en dat van je kind kunt klikken, missen een beetje hun doel. Door de gedraaide bevestiging in de doos zit er een knik in het haarstukje waardoor het niet meer mooi recht valt. En dat is voor de kleine fashionista natuurlijk ‘not done’.

De Moxie Girlz zijn verkrijgbaar bij verschillende speelgoedketens en bol.com. Wil je een exemplaar winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in, beantwoord de vraag en like onze Facebookpagina.
Deze winactie is gewonnen door Sandra Raino!

httpv://youtu.be/g44dBuOTX3o

[Form id=”56″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here