Win de schattige Lalaloopsy Diaper Suprise!

‘Die wil ik!’, roept mijn kleine peuter wanneer ze het speelgoedboekje nog eens goed doorbladert. Er is geloof ik geen pagina waarop niets omcirkeld staat maar over de Lalaloopsy bestaat geen twijfel. Zelfs op de peuterspeelzaal had ze het plaatje uitgeknipt en op de stoomboot van Sinterklaas geplakt. Alsof het zo moest zijn, want vooraf hoorde ik ze er nooit over en juist nu kreeg ik exact deze thuis gestuurd voor een review.

‘Lalaloopsiiiiieeeee!’ riep ze dan ook met veel enthousiasme op Sinterklaasavond (ja, het lijkt alweer een eeuwigheid geleden). En wat klinkt dat lief als zo’n klein meisje dat roept *smelt*. Het cadeau stond met stip op nummer 1. Maar ja, het is dan ook niet zómaar een Lalaloopsy. Het is er eentje die bedeltjes poept. Wat? Ja. Bedeltjes. Voor aan haar ketting. En nee, helaas poept mijn baby die niet…

De schattige Lalaloopsy heeft een luiertje aan en daarnaast zitten er nog 3 fleurige luiertjes, een mutsje, een bordje met lepeltje en drinkflesje bij. Mijn kleine slimmerik had goed opgelet bij de reclame op tv en wist dat deze lieve baby met haar kraalogen iets heel bijzonders poept. En op de een of andere manier zijn dat soort dingen enorm interessant. Dus Lalaloopsy moest poepen. Visite of niet. ‘Het’ moest nodig.

Lalaloopsy

Ik moet zeggen dat ik ook wel nieuwsgierig was naar hoe dat dan werkt. Bij het setje van 3 luiertjes merkte ik dat er in het kruisje het bedeltje zat, maar hoe komt dat er dan uit? Voorzichtig gaven we Lalaloopsy het met water gevulde flesje. Dat was nog niet zo eenvoudig want de helft liep erlangs. Naast de luiers was een slabbetje zeker geen overbodige luxe geweest. De pop was al voorzien van een schone luier met bedel. Met een druk op de navel ‘plaste’ ze in haar luiertje en werd het middenstuk een klein beetje nat. In tegenstelling tot mijn echt poepende baby, lekt de Lalaloopsy niet door. Nieuwsgierig openden we samen de luier..Het bovenste laagje van het middenstuk, wat op papier leek, was nu gesmolten en middenin het beetje smurrie..zat het bedeltje! Ik heb nog nooit iemand zo blij zien worden van een volgepoepte luier! Het is ook een stuk eenvoudiger schoon te maken: met een doekje wrijf je het bedeltje en de binnenkant van de luier schoon. Het bedeltje kun je aan de ketting hangen die door je kind ook als armband gedragen kan worden. Nadat het luiertje is opgedroogd kun je het gewoon verder gebruiken. Maar mijn peuter vindt juist de verrassing in de luier zo leuk (dat werkte trouwens niet bij haar babybroertje, trapt ze niet meer in).

Poepte elke baby maar als Lalaloopsy!

De truc is natuurlijk dat je dit slechts drie keer kunt doen. Daarna zijn alle bedeltjes uit de luiers. Wel kun je nieuwe sets luiers mét bedeltjes los kopen. Dat vind ik een nadeel, net als het water dat grotendeels langs het mondje loopt bij het geven van de fles. Maar de Lalaloopsy’s zijn allemaal wel erg aandoenlijk met hun kralen ogen, ronde vormen en vrolijke kleuren. Deze Diaper Surprise is leuk bedankt en het beoogde verrassingseffect werkt goed. De Lalaloopsy’s zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkels.

‘Mamaaa! Lalaloopsy moet poepen!’ Daar gaat het laatste bedeltje… Als ik er eentje had gehad voor elke poepluier die ik verschoond heb…?

httpv://youtu.be/WXexeL3IQbI

Winactie! Is jouw peuter ook dol op Lalaloopsy? Vul dan snel het onderstaande formulier in,  like onze facebookpagina en maak kans op een Lalaloopsy Diaper Surprise!
Deze winactie is gewonnen door Janny Spreeuwers.

[Form id=”58″]

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here