Win een 5-daagse stedentrip naar Praag!

Met de kinderen op vakantie gaan vergt altijd een hoop geregel vooraf. Was jouw afgelopen vakantie tot in de puntjes goed geregeld door een reisorganisatie? Hebben jouw kinderen een geweldige tijd beleefd tijdens jullie laatste vakantie? Of waren er juist verbeterpunten? Reisgraag.nl geeft je de kans om jouw ervaring met een reisorganisatie of bestemming te delen met anderen. Bovendien maak je met deze ervaring nu kans op een stedentrip naar Praag! Ideaal om er met twee personen even tussenuit te gaan.

Praag is vanwege haar schoonheid en veelzijdigheid een veel gekozen bestemming voor stedentrips. Loop over de mooie Karelsbrug, bezoek de burcht en bekijk de barokke St. Nicolaaskerk. Bezoek een museum, ga lekker  winkelen met vriendinnen of geniet van een drankje op het terras. Slenter door de romantische straatjes en geniet volop van de pracht en praal van Praag. De stedentrip maak je met SRC Reizen, de specialist op het gebied van cultuurvakanties, citytrips en rondreizen. De reis naar Praag is inclusief vlucht, transfer, overnachting, ontbijt en drie audio-excursies. Wat houd je tegen?

Meedoen aan de actie is heel simpel. Laat op Reisgraag.nl jouw ervaring met een reisorganisatie of bestemming achter en win een stedentrip naar de Gouden Stad. De actie loopt nog 3 november 2014. Hoe meer ervaringen je invult, hoe groter de kans dat jij binnenkort in het vliegtuig naar Praag zit!

Karelsbrug Praag

 

1 REACTIE

 1. Wij hebben voor de geboorte van onze dochter al heel wat vakanties gehad, altijd op de bonnefooi en zoveel moois beloofd. Nu zijn we afgelopen september voor het eerst met onze dochter op vakantie geweest. Omdat het met een kleintje allemaal al spannend genoeg is, besloten we om via een organisatie te boeken, zodat we ‘zeker wisten’ dat we niet voor onverwachte verrassingen zouden komen te staan. Via Sunweb hadden we een vakantie geboekt naar Mallorca.
  Op hun site hadden we gezocht op criteria Appartement. We vonden een leuk kleinschalig appartementencomplex dat rustig gelegen was, ideaal dachten we. Echter zagen we pas na het boeken dat het helemaal geen appartement betrof, maar een kamer. Wij hebben gelijk gebeld en de situatie uitgelegd, dat 1 kamer niet haalbaar is met een dochtertje van 1,5 maar ze wilden niets voor ons doen. We konden niet omboeken naar een appartement of annuleren. We hadden last minute geboekt omdat we zeker wilden zijn van goed week en zouden over 6 dagen vertrekken. Ondanks dat we belden direct na het boeken, wilden ze ons niet verder helpen. We moesten zelf maar contact opnemen met het hotel. Dat ze het op de site als appartementencomplex hadden neergezet, maar het niet allemaal appartementen zijn, gaven ze wel toe dat het misschien ‘verwarrend’ zou zijn..
  Daarom direct zelf maar contact opgenomen met het complex in Mallorca, ze konden op voorhand niets betekenen, maar als we bij aankomst om een upgrade zouden vragen, zou dat allemaal wel goedkomen.
  We kwamen die zondag rond 19.30 uur aan met een wat vermoeide dochter van de hele reis. Toen bleek echter dat ze wat overboekingen hadden en wij werden overgeboekt naar een appartementencomplex even verderop. Alle koffers en wij weer terug de auto in en zoeken naar het andere complex. Eenmaal 20 minuten later gevonden, bleek het een grootschalig appartementencomplex te zijn vol met Engelsen. We kregen een kamer zonder airco/ventilator (hadden we expres wel geboekt, maar dat was hier bij dit complex niet voorhanden). Ook het kinderbedje kwam pas om 21.30 uur! Onze arme dochter wist niet meer waar ze het zoeken moest en wij zaten er ook behoorlijk doorheen.
  Ons werd verteld dat we 2 nachten hier moesten blijven, daarna konden we inclusief upgrade terug naar het geboekte rustige complex. Die 2 nachten nauwelijks geslapen van de hitte en herrie..
  Daarna een ochtend kwijt met terug verhuizen. Ons was verteld dat we direct na ontbijt mochten komen, maar pas om 13.00 uur was de kamer klaar. Inderdaad, kamer, want ondanks de beloftes voor upgrade bleek dat toch niet mogelijk. Maar we hadden wel een balkon zo werd gezegd, waar we konden zitten als onze dochter lag te slapen.
  Helaas had het balkon geen afdakje en ondanks de weersvoorspellingen hadden we bijna de hele week regen. Dus genoodzaakt om binnen te zitten in de kamer waar onze dochter ook sliep. Bij overmaat van ramp hadden we ook nog eens lekkage..
  De laatste 3 nachten was er dan na veel aandringen eindelijk een appartement voor ons beschikbaar. Om 12.00 uur moesten we uit de kamer zijn maar om 13.00 uur konden we het appartement in. Onze dochter dus een uurtje langer wakker houden, maar was voor het goede doel. Echter, toen we om 13.00 uur de sleutel gingen halen, bleken ze een fout te hebben gemaakt en moesten we nog een uur wachten. Met een moe en huilerig kind is een uur best lang wachten..
  Al met al waren we blij dat we na die week eindelijk naar huis mochten. Het weer en de accomodatie waren helaas erg tegengevallen. Maar het mooiste was wel dat ondanks alles, ons dochtertje genoot van de momenten dat we met ons drieen op pad waren. We hebben er alles aan gedaan om het voor haar toch zo leuk mogelijk te maken en haar te zien genieten heeft ons veel plezier gegeven.

  Tips zijn wel om goed van tevoren te kijken of er voldoende binnen activiteiten zijn op een eiland. Helaas is het niet altijd zo mooi weer als de websites aangeven, en is het met een kindje fijn om dan voldoende mogelijkheden te hebben om wat te ondernemen. Op Mallorca is alles redelijk gericht op het buiten zijn en met slecht weer was het extreem druk bij de paar binnenactiviteiten die het eiland bied.

  Ondanks alle tegenvallers zijn wij toch vastbesloten om volgend jaar weer op vakantie te gaan, het kan alleen maar nog beter en leuker worden dan onze eerste vuurdoop 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here