Win een Bobo Buddie! De zachtste multifunctionele knuffelrugzak.

BoBoBuddies1

‘Ik wil de giraffe!’ roept mijn kleinste meid glunderend. Helemaal in haar nopjes wijst ze haar toekomstig maatje aan. De Bobo Buddie. Ze had de keuze uit een aap, olifant, konijn, leeuw, hond, maar ze viel voor de giraffe. In volle overtuiging.

Het is inderdaad een schattige aanvulling op haar uitgebreide verzameling knuffels. En alles, ja echt alles, ligt uitgestald in haar juniorbedje. Overigens is er maar eentje die echt onmisbaar is vanaf het begin: ‘Beesie’. Waarom die naam? A: het was voor ons destijds een onidentificeerbaar oranje-rood beest (later bleek het, uit alle knuffels waaruit ze kon kiezen, ‘Zetje Zebra’ van CZ) B: destijds was er weer eens een AH-hype ivm een WK voetbal ofzo, en dat waren de oranje beesies. Voila! Beesie it was, and still is.

De Bobo Buddie is een rugzak, knuffel, kussen en deken in één!

Haar nieuwe vriendje krijgt de naam (hoe toepasselijk) ‘knuffie’ toebedeeld. De kleine meid is nogal van het vanalles meeslepen naar de peuterspeelzaal, dus dit was een win-win situatie. De knuffel is een rugzakje met daarin een zachte deken. Maar daar kan nog prima wat bij worden gestopt. Daar was ze snel achter en hup, een Frozenpop en een lipgloss (?!) worden erbij gepropt. En daar gingze, met zuslief naar school/peuterspeelzaal. Zo cute, die giraffe op haar rugje!!

BoBoBuddiesTotaal

Knuffie..of uhm..de Bobo Buddie is een ideaal reis- en logeermaatje. Want waar je ook gaat, de warmte en geborgenheid neem je gewoon mee! De lussen waar de armen doorheen gaan, kunnen eenvoudig los worden geklikt en zo bijvoorbeeld bevestigd worden aan de hoofdsteun in de auto zodat de knuffel ook als kussen kan fungeren. Of legt/bevestigt het aan de zijkant van het autostoeltje. Dekentje over de kleine heen en klaar is Knuffie.

Wij hebben (nog) geen grote afstanden afgelegd per auto, maar mijn aanstaande kleuter heeft nog dikwijls BoBoBuddies4behoefte aan een klein middagdutje. Knuffie kan daarbij niet ontbreken. Als zijn shift erop zit, prijkt hij, met de deken netjes opgeborgen achter de rits, tussen de bonte verzameling in haar juniorbedje.

De Bobo Buddie knuffelrugzak kent ook andere uitvoeringen met andere functionaliteiten. Voor ondernemende kinderen is er een knuffelrugzak met een looplijn van 72cm en voor de allerkleinsten is er de Bobo knuffeldoek. De verkooppunten door heel Nederland en de webshop vind je op www.bobobuddies.nl .

Wil jij ook zo’n praktische knuffelrugzak als logeer- en/of reismaatje? Vul dan snel het onderstaande formulier in! Deze winactie is verlopen en is gewonnen door Janice Bertrand.

BoBoBuddies

[Form id=”91″]

Mijn naam is Marjolijn Langens, woonachtig in het Brabantse Drunen samen met mijn man en 3 kinderen; Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014).
Naast het übermoederschap ben ik vooral ook een freelance tekstschrijfster en journaliste voor Wegener Media.
Met een schoolgaande kleuter, een (enorm!) puberende peuter, een baby en mijn werk waarbij ik een diversiteit aan mensen ontmoet, is er vast genoeg stof om over te schrijven.
Wat zie je van mij terug in MamsatWork? Als lid van de redactie verzorg ik reviews, blogs en verslagen van (pers-)evenementen.
Daarnaast help ik hier en daar de puntjes op de i te zetten door ingezonden stukken te redigeren.

4 gedachten over “Win een Bobo Buddie! De zachtste multifunctionele knuffelrugzak.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven