Win een Furby Boom en lees hier hoe Beeboo het doet

Dolblij was ze, toen ze de doos uitpakte en een roze plukje vacht boven op de doos ontdekte. Want wat er in die doos zat? De door haar zo gewilde (en de schrik van elke ouder): een Furby Boom. Een roze exemplaar met witte stippen die, toen eenmaal de batterijen er in zaten, helemaal tot leven kwam.

image
Mijn kleuterdochter ontpopte zich meteen tot een moedertje. Zorgzaam. En al knuffelend brachten zij, kleuterdochter en Beeboo (zo heeft de kleuterdochter haar met behulp van de app genoemd) de eerste avond door. En ook de tweede dag.
Tot op de derde dag Beeboo niet meer als Beeboo klonk. Beeboo was boos. Had Beeboo te weinig gegeten? Of had mijn kleuterdochter niet zo vaak aan haar staart moeten trekken? (uiteraard had ik haar daarvoor gewaarschuwd)

image
In elk geval was Beeboo boos. Maar gelukkig niet zo als op internet fora staat. Verhalen van bezorgde ouders, met een Furby die zich ontpopte tot een klein soort duiveltje. Waar de kinderen bang voor zijn.
Nee hoor. Beeboo klinkt anders en laat boeren en scheten, maar zegt daar ook meteen netjes “sorry” voor.
Eigenlijk waren wij erover uit dat deze Beeboo misschien minder schattig, maar zeker wel grappiger is!

Na een aantal dagen intensief verzorgen, wat heel gemakkelijk gaat met de bijhorende app, is Beeboo weer zichzelf. Met behulp van die app kan je je Furby “Boom” een naam geven, Nederlands leren, verzorgen en Furblings uitbroeden.

Mijn kleuterdochter is er elke dag mee in de weer. Eten geven, wassen, spelletjes spelen. Alles gaat gemakkelijk via de app. En als je je Furby goed verzorgd, legt deze een (virtueel) ei. Die Furblings, komen uit en daar kan je dan weer spelletjes mee spelen.

 

httpv://youtu.be/oUJrs4jI_Eg

Mijn kleuterdochter geeft de Furby een dikke 10. Ze is er helemaal gek van. Misschien is het een goede vervanger voor haar in plaats van een huisdier? (niet dat ik een Furby wil vergelijken met een huisdier hoor!) Ik vind de Furby schattig. En met de komende feestdagen lijkt het mij een gaaf cadeau!

Net als zijn voorganger is Furby Boom een kleine haarbol die met één blik je hart verovert! Met nog grotere expressieve ogen en 10 nieuwe vachtjes met spectaculaire motieven zal Furby Boom je alle kleuren van de regenboog laten zien. Hij is al even koppig als charmant, en zoals elk huisdier neemt hij karaktertrekken van zijn baasje over. Het komt er dus op aan om hem goed te behandelen. Furby Boom kan vijf verschillende persoonlijkheden aannemen, die elk moment kunnen veranderen:

 • ROCKER: hij houdt van muziek, maar heeft een hekel aan kietelen
 • SWEET: hij wordt graag geknuffeld, maar trek zeker niet aan zijn staart
 • HYPER: hij kan niet stil blijven zitten en ratelt maar door, zelfs wanneer het etenstijd is
 • FEISTY: hij vindt het leuk als je met hem stoeit en een beetje uitdaagt, maar aai hem alsjeblieft niet… bah!
 • JOLLY: hij is een echte levensgenieter, altijd goedgezind zolang hij maar kan eten, maar stoeien en dollen vindt hij maar niets.

httpv://youtu.be/sTgBo005vFY

Furby Boom winactie

Ook zo’n Furby Boom winnen om voor de feestdagen cadeau te doen? Dat kan hoor, want van Hasbro mogen we er ook eentje weggeven! Doe mee met onze winactie en maak kans op dit top beestje! Vul onderstaande formulier in en vertel ons welk karakter van de Furby jij het grappigste vindt en waarom! Deze winactie loopt tot en met 30 November 2014.

[Form id=”39″]

 

120 REACTIES

 1. Ik kon gisteren om een of andere reden geen reactie plaatsen dus probeer het nu nog even,we hebben al mee gedaan maar had nog geen reactie gegegevn.Mijn dochtertje sanne zou ze allemaal erg leuk vinden maar denk dat sweet het beste bij haar past,ze is zelf een heel rustig meisje die op zijn tijd nog erg graag komt knuffelen en daar genieten we nog heel erg van want haar grote broer en zus doen het niet meer.ze heeft hem al voor de tweede keer op haar verlanglijstje geplakt en sinterklaas bracht hem helaas niet mee en dit jaar waarschijnlijk ook weer niet dus zou winnen natuurlijk geweldig zijn!! we gaan flink duimen voor de lieve Furby

 2. ROCKER!!!!!! Zoon (6) is ervan overtuigd dat hij vele engelstalige hits mee kan zingen (met de bijbehorende moves). Zal helemaal dolle pret worden met een Furby erbij die ook nog eens vieze geluiden kan maken! Dit beestje staat hoog op zijn verlanglijst. Helaas denkt hoofdpiet (vader) anders over dit speelgoed. Dus wellicht het lot laten beslissen via deze wedstrijd?

 3. Sweet is hier erg welkom mn kleine meid zoekt er een speel maatje bij ik weet zeker dat ze heel veel zal knuffelen en spelen met Sweet 1 ding is zeker Sweet krijgt een huisje met veel warmte en liefde wij gaan dus heel hard duimen dat die lieve furby sweet bij ons komt wonen

 4. ROCKER! zonder twijfel omdat hij precies als mijn zoontje is 😀 Moet altijd muziek om zich heen hebben om te dansen en om te zingen maar owee als je hem wilt kietelen dan komt er een monstertje naar boven haha

 5. HYPER: hij kan niet stil blijven zitten en ratelt maar door
  Dat lijkt ons de leukste en grappigste eigenschap.
  Mijn dochter is zelf heel rustig dus wie weet kruipt ze uit der schulpje met zo’n druktemaker als speelvriendje:)

  • HYPER: hij kan niet stil blijven zitten en ratelt maar door
   Dat lijkt ons de leukste en grappigste eigenschap.
   Mijn dochter is zelf heel rustig dus wie weet kruipt ze uit der schulpje met zo’n druktemaker als speelvriendje:)groetjes mama chantal

 6. Oooh we hadden onze do her jolly moeten noemen ipv Larissa. ..wat zou ze dit gaaf vinden zeg iets dat net zoveel van eten houdt als dat zij doet… Larissa is dol op furby en op eten… Ze zou echt een gat in de lucht springen!!!

 7. Furby Sweet,
  Ik doe zo graag mee!?

  O wat een schatje, o wat een dotje is dit beest. zo mooi als ik hem zou winnen voor het sintfeest. Wat zou mijn dochter graag een huisdier willen. Het zit er helaas niet want van de allergie ga ik gillen. Op vakantie was het raak, daar was Sjoefje en die viel in de smaak. Als dochterlief in het ochtendgloren buiten ging spelen, hoefde het beestje zich niet te vervelen. Dikke vrienden voor altijd, maar na twee weken was het tijd voor afscheid. Nu staat er een foto om naar te kijken elke dag, en dat tovert op haar gezicht nog steeds een lach. Ze is echt heel lief en zal goed voor hem zorgen. Ook zal ze hem eten geven elke morgen. Een knuffel hier, een knuffel daar. Zij worden echte vrienden, echt waar.””

 8. Oeiii heel verhaal getypt…. wrong capticha… Oeps! Mijn kinderen vinden de boze furby het leukste! De boeren en scheten en flitsende ogen. Daar waar vorig jaar de kranten vol stonden over bange en huilende kindjes waren die van mij juist alle pogingen aan het doen Furby boos te maken! Helaas heeft de roze Furby van mijn dochter een mankement gekregen waardoor hij niet meer gerepareerd kon worden. Vervanging kon ook niet meer, want haar roze was uitverkocht en door de nieuwe generatie furbies kon hij niet meer geleverd worden. En zeg maar eens tegen een 5 jarige dat ze een ander kleurtje dan roze moet kiezen…. helaas! EN de nieuwe furby was een stuk duurder, dus we hebben geen vervanging kunnen kopen. Mag ze er één winnen? 😉

 9. JOLLY…alleen de naam al zegt dat hij heel vrolijk is..een lieve schattige haarbol die niets te dol vindt! Dat is wat ik er zo leuk aan vind. Geen gezeur en gemaar….altijd
  staat deze lieve Jolly klaar voor een knuffel of een potje stoeien.

 10. ik kom deze lieve Furby weer even bekijken voor Lucas en Eva 😀 Zij zouden dit echt super vinden, en mama natuurlijk ook wel een beetje 😉

 11. HYPER: hij kan niet stil blijven zitten en ratelt maar door, zelfs wanneer het etenstijd is………

  deze beschrijving had een beschrijving van mijn dochter kunnen zijn
  dus wij gaan zeker voor HYPER!!

 12. Sweet!!! Niet alleen deze actie, maar ook de Furby SWEET!
  Wij zijn in ons gezin dol op knuffelen, onze dochter Alyssa dus ook. Onze kat en dwergkonijn worden ook veel geknuffeld, maar aan de staart trekken vinden ze niet zo leuk… SWEET zou er dus prima bij passen! En dan heeft onze kleine meid een extra maatje om lekker meet te knuffelen en kroelen!

 13. Ja dat wordt toch de Furby JOLLY
  Dat is een mix van onze eigen bengels, dus daar kunnen ze dan ook allebei mee overweg 😉
  Het zou leuk zijn als Sinterklaas zo’n mooi cadeau komt brengen… of onder de kerstboom

 14. Mijn dochter en ik houden erg van muziek, we vinden de Rocker erg leuk, hij houd van muziek.
  Ik doe graag mee voor mijn dochter, heel erg leuk.

 15. HYPER is het grappigste natuurlijk! Wat is er leuker dan een Furby die lekker veel praat? Lijkt me heel gezellig hier in huis, samen met twee andere druktemakers 😉

 16. Ik vind SWEET het leukste! Ik ben ook dol op knuffelen, dus dat komt goed uit! Ik hoop heel erg dat ik win, want dan krijgt mijn vriendin een Furby van mij. 🙂

 17. iK VIND HET karakter sweet het grappigst, omdat hij graag van knuffelen hou en ik hou daar ook van. Ik slaap alleen op mijn kamer en hecht daarom veel aan knuffels. Ik heb een tweelingzusjes en die slapen bij elkaar op de kamer. En ik zou wel eens willen weten wat hij doet als ik aan zijn staart trek

 18. Feisty! Mijn kleine mannen stoeien graag, met Feisty erbij zal het helemaal dolle pret worden!! Hij staat op het verlanglijstje, hoe cool zou het zijn als deze gave Furby uit de Sinterklaaszak komt rollen!

 19. HYPER absoluut! Dan heeft onze zoon een maatje die er hetzelfde over denkt als hij zelf ;-). Mijn man wilde graag een tweeling dus voila is dat ook een beetje uitgekomen.

 20. De HYPER lijkt enorm op onze meid haha, zij kan ook niet stil blijven zitten en ratelt maar door, zelfs wanneer het etenstijd is.
  Misschien niet het beste idee van de wereld, om druk bij druk te zetten maar alleen dat snoetje wat ze zal krijgen als ze hem ziet, is onbetaalbaar.
  Enorm mooi cadeau voor kerst.
  Een nieuwe beste vriendje!

 21. Ik denk dat mijn kleindochter BO de Partyrocker Scoffby het leukst vindt.. maar mocht ik winnen, laat ik haar toch liever zelf kiezen, mag dat..?

 22. Ik ga voor hyper omdat dit karakter erg lijkt op mijn dochter. Ze praat aan 1 stuk door, ratel, ratel, ratel. Zelfs aan tafel gaat ze door, vandaar dat zij ook altijd veel later klaar is met eten 😀

 23. ROCKER:
  Mijn dochter houdt erg van muziek. Ze is altijd aan het dansen en zingen. Maar kietelen moet je haar niet want daar kan ze echt niet tegen.

 24. sweet Mijn dochter is een enorme knuffelkont maar wel met wie zij wil en wanneer zij wil. Denk dat ze met haar furby graag en veel knuffelt

 25. HYPERspreekt mij het meeste aan, hij lijkt veel op mijn zoontje die de hele dag voor geen moment stil kan zitten, als je maar even omdraai staat hij ondersteboven op de bank een superduper backflip te oefenen, ik heb hem ook een keer bover op zijn kleding kast gevonden geen idee hoe hij daar naartoe is geklommen. En mij zoon slaat geen snack, hapje of maaltijd over, hij eet alles wat hij in zijn handen kan krijgen, hij heeft de energie duidelijk nodig. Hij zou uit zijn dak gaan als hij een furby zou krijgen van Sinterklaas!

 26. Hyper, ik denk gelijk aan ons zoontje, Die praat echt de hele dag door, avondeten etc. kan hij ook niet stil zijn en moet wat vertellen of geluiden maken. En als hij speelt zit hij amper stil, het liefst is hij steeds in beweging. Ik zou heel blij zijn met deze prijs, mijn moeder kocht er vroeger eentje voor me toen ze 100 gulden kosten, flink veel goed voor mijn moeder toen en als enig inkomen. Ik zou veel met mijn zoontje ermee spelen en we hebben een 2e kind op komst, word gezellig 🙂

 27. want die is vast net zo druk als mijn dochter en dan weet ze eens hoe dat is? toch ook gezellig zo’n lieve drukke Furby en dochter

 28. Wat grappig! Mijn dochter is een combinatie van deze 5 Furby’s heb ik net ontdekt,
  maar ik kies voor de Rocker, omdat dat zo lekker bekt.
  Ook wij houden van muziek en dansen dan ook vaak,
  als wij de Rocker winnen, is dat een schot in de roos, hartstikke raak!
  Wat zou ie goed bij ons passen, dit nieuwe familie-lid,
  een lekker ding, met heel veel pit.

 29. ◾SWEET: hij wordt graag geknuffeld, maar trek zeker niet aan zijn staart

  Voor mijn dochters Lisa & Esme die vinden knuffel prachtig en mogen ook niet aan de staart van onze poezen trekken dus mooi, gezellig , lief & leerzaam #

 30. De Party Rockers zijn hier favoriet,
  Omdat zelfs mijn vriend daar nog iets in ziet.
  Hij is normaal totaal niet van meidenspeelgoed,
  Maar als rockliefhebber is het deze Furby die wel wat met hem doet!

 31. Alle karakters lijken me zo nu en dan wel leuk. Maar we gaan voor HYPER. Ik heb hier ook zo’n hyper gevalletje rondlopen en misschien ervaart ze nu zelf wat hyper zijn is ;-).Ze zullen het vast goed met elkaar kunnen vinden.

 32. Sweet Omdat hij dan van knuffelen houd,Zo lost mijn dochter problemen op.
  Ze zag een zwerver heel droevig buiten bedelen en zei vervolgens tegen mij,kijk papa die heeft een knuffel nodig.
  Als ik naar voetbal kijk met mijn vrienden en onze club een nederlaag lijdt,Dan wil ze iedereen een knuffel geven.

 33. SWEET, omdat onze jongste zoon een Furby Boom wilt om gezellig mee te knuffelen. En hij is ook een beetje benieuwd wat er gebeurt als hij aan zijn staart trekt ;-).

 34. HYPER: hij kan niet stil blijven zitten en ratelt maar door, zelfs wanneer het etenstijd is

  past hier goed, zo zijn mn meisjes ook…

 35. Hoi!

  Sweet heeft mijn voorkeur!
  Vroeger werd ik ook altijd aan mijn paardenstaart getrokken,
  en dat haatte ik verschrikkelijk!
  Dus hoop ik dat Dee hier van leert en later niet aan iemand anders zijn haar gaat trekken.
  Maar knuffelen daar zijn ze samen straks gek op!

  Groetjes, Viv

 36. Ik wil heel graag mee doen om de furby te winnen. Zo cool die beestjes ..net echt …een vriendje die met je mee leeft..erg leuk voor mijn dochter. Zij wil het liefste dat de honden bij haar in bed slapen. Dat mag natuurlijk niet. Hopelijk kan ik haa4r met vriendje jolly blij maken! Zij is een vrolijke levensgenieter vol en is dol op avontuur!

 37. Wow! Wat lijkt me dat geweldig om cadeau te doen aan onze kleine man! Mijn favoriete karaktertrek van de Furby is Sweet, gezien ie dan braaf zou zijn 🙂 Maar voor mijn kleine man is dat Hyper, net zoals hij van tijd 🙂

 38. Sweet lijkt me een hele lieve Furby, ik ben wel benieuwd wat er gebeurt als Emma aan zijn staart trekt. Een goede les want dat doet ze ook voortdurend bij de katten!

 39. HYPER: mijn jongste zoontje ratelt van opstaan tot naar bed gaan ook aan een stuk door. Af en toe wordt ik er horendol van. Prima aan elkaar gewaagd dus: hij en HYPER!

 40. FEISTY, dat past namelijk het beste bij onze tweeling Lucas en Eva. Ook zij houden er namelijk van om met elkaar te stoeien. En daarnaast is dit een geweldig cadeau voor hun verjaardag op 5 december.

 41. ROCKER: hij houdt van muziek, maar heeft een hekel aan kietelen
  – aha, net zoals mijn kids
  SWEET: hij wordt graag geknuffeld, maar trek zeker niet aan zijn staart
  – onze dochter knuffelt ook graag
  HYPER: hij kan niet stil blijven zitten en ratelt maar door, zelfs wanneer het etenstijd is
  – perfecte match met mijn druktemakers
  FEISTY: hij vindt het leuk als je met hem stoeit en een beetje uitdaagt, maar aai hem alsjeblieft niet… bah!
  – ook mijn zoon daagt graag uit
  JOLLY: hij is een echte levensgenieter, altijd goedgezind zolang hij maar kan eten, maar stoeien en dollen vindt hij maar niets.
  – en hopelijk brengt deze raad voor een slechte eter

  wat maakt het uit welke het is. ze passen allemaal 🙂

 42. SWEET, omdat het rustige karaktertje van deze Furby perfect past bij het redelijk drukke karakter van mijn meisje. Zo zorgt Furby automatisch voor haar rustmomentjes..:)

 43. De sweet zou perfect passen bij mijn lieve dochter van bijna 4. Zij is een echt knuffelkind. Wat zal zij blij zijn met zo’n furbie ☺.

 44. hier gaan wij voor JOLLY!: hij is een echte levensgenieter,altijd goed gehumeurd, vrolijk en dol op eten,precies zoals mijn twins,wat verdienen ze dit enorm om dit jaar zon mooi kado te mogen krijgen met hun 4e verjaardag 15 november! en wat zouden ze beiden hier dol blij mee zijn!!!

 45. Jolly, net als mijn dochter Tessa, waar de furby ook voor zou zijn. Onze kleine meid van 4 houdt van koken en bakken en is gek op eten. Ze zorgt graag voor d’r babies maar heeft nog 1 grote wens, zo’n roze furby. Zorgen voor, knuffelen, en weer zorgen voor en eten zijn haar op het lijf geschreven. Eigenlijk is de furby net een kleine Tessa 🙂

 46. een beetje schizofreen moet je wel wezen met al die verschillende stemmingen 😉
  Maar doe ons maar de:
  ◾ROCKER: hij houdt van muziek, maar heeft een hekel aan kietelen

  Er is hier altijd wel beweging en geluid te vinden. En zo niet dan zingt mijn dochter wel een liefdevol liedje van kinderen voor kinderen voor hem. Komt hier vast goed 🙂

 47. Oh, al het tweede jaar op rij dat deze op dochterlief haar verlanglijstje staat … zou dus helemaal super zijn om hem te winnen. Het SWEET karakter past het best bij haar.

 48. Rocker, omdat we vaak lopen te fluiten, binnen en soms zelfs buiten. Ons gezin zit altijd vol muziek, dat maakt ons vrolijk en energiek. Iedereen houdt hier van muziek; de een van pop de ander van klassiek. Bij ons past overal een muziekje bij, dus Furby wordt hier vast super blij !

 49. JOLLY: hij is een echte levensgenieter, altijd goedgezind zolang hij maar kan eten, die doet me heel erg aan kleindochter benthe denken, wat zou ze hier blij mee zijn

 50. Als de furby honger heeft vindt ik hem grappig en vooral hoe dochterlief dan de meest lekkere hapjes maakt en soms terug gespuugd krijgt! En mij dan heel verbaasd vraagt: maar dat is toch lekker, mama!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here