Win een kadobon van Misha Lulu, een bijzonder merk uit Amerika

Een heel bijzonder merk uit Amerika is Misha Lulu. Misha Lulu is een echt familiebedrijf dat wordt gerund door Joe en Karen Salazer.  Geïnspireerd door hun geloof, Latijns Amerikaanse cultuur en jeugdherinneringen is Misha Lulu een Retro-Modern kindermerk geworden. Ze gebruiken kunst, natuur en familie als inspiratie voor hun collectie. Hun dochter Isabella is hun muze en showt de modellen op de produktfoto’s. Een Misha Lulu kledingstuk is een stukje handwerk. Zo maakt oma Chol alle gebreide artikelen  en ook de afbeeldingen worden met de hand bewerkt.

  

De herfst/wintercollectie 2012 kreeg de thema’s Misha’s World en Misha’s Patchwork. Alle items zijn klassiek van model. Het gedurfde stofgebruik is een kenmerk van Misha Lulu. Dit seizoen zien we veel ruiten en patchwork stoffen. Deze laatste zijn uniek met speciaal ontworpen afbeeldingen. Ook het gebruik van applicaties en aparte knopen zien we dit seizoen weer terug.

In Nederland is Misha Lulu uitsluitend verkrijgbaar bij Iki Dress in de maten 92 – 128. Zoek je iets aparts? Ga dan zeker hier kijken, want dit merk is uitermate uniek in Nederland.

Winactie

Mamsatwork mag 1 kadobon van € 25,00 weggeven, te besteden in de webshop van Iki DressNoem naast Misha Lulu nog 3 andere merken die te koop zijn bij Iki Dress?  

De winactie loopt tot en met 31 oktober 2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top