Win een mooi cadeaupakket van Dotties Design

Vorige maand lanceerde Dotties Design de magneetbedels aan een ketting. Met diverse magneetjes die je aan de bedel kan klikken, verander je binnen een handomdraai van ketting. Zo creëer je voor ieder moment een ketting die past bij je outfit! Dotties Design heeft zelf ruim 600 ontwerpen je uit kan kiezen, maar je kunt ook een eigen ontwerp insturen. Bijvoorbeeld een foto van je kinderen of die van je beste vriendin. De magneetbedels worden geleverd met een ketting en een hanger om de bedel aan vast te klikken, je bent dus direct klaar!

Bij Dotties Design kan je ook terecht voor de leukste strijkapplicaties, flatbacks, magneetjes, stoere en hele lieve buttons, leuke notitieboekjes en spiegeltjes. Maar ze verkopen ook heel veel producten om zelf de mooiste haarbanden en speldjes te maken.

Win een cadeaupakket!

Wij mogen van Dotties Design een cadeaupakket ter waarde van € 50,- weggeven! In dit pakket zit uiteraard een magneetbedel met ketting en drie magneten. Maar ook 2 strijkapplicaties, een notitieblokje, adresstickers en een uitgebreid DIY pakket (haarknipjes, broches en ringen). Om dit pakket te winnen hoef je alleen maar anwtoord te geven op de vraag:

Wat kost de magneetbedel met 1 fotomagneet en ketting 

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Dotties Design met hierin je antwoord en je adres
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven