Win een origineel moederdagcadeau

Moederdag: als moeder laat je jezelf natuurlijk maar al te graag verwennen door je kleintjes, maar vergeet je eigen moeder niet! Als kind konden we dan nog met een geknutselde broche aankomen, maar nu we zelf moeders zijn, zullen we toch met iets beters moeten komen.

Cadeau.nl is daarbij onze redding. Deze webshop is dé locatie voor een origineel moederdagcadeau. Met een enorm uitgebreide selectie aan moederdagcadeaus én de snelle levering (voor 16.00u besteld, morgen in huis), zit je daar qua bestelling én levering voor moederdag zéker goed.
Op Cadeau.nl heb je voor alle gelegenheden wel cadeaus, dat is ook zo fijn aan de website. Klik de gelegenheid of de persoon voor wie je iets zoekt aan en je krijgt een zeer breed scala aan cadeau-opties voor je neus. Cadeaus voor moeders die graag in de keuken staan, cadeaus voor moeders die van bloemen in mooie vazen houden, maar ook cadeaus voor de hippe moeders der moeders.

In die laatste categorie hebben ze bijvoorbeeld de iFrame; een wissellijst voor je iPhone. Met de iFrame van Mister Wilson Products kun je naast mailen, fotograferen, spelletjes en telefoneren met je iPhone, er nu ook nog een digitaal fotolijstje van maken.Net zo flexibel inzetbaar als een iPhone zelf: de iFrame is een ideaal cadeau voor iedere hippe moeder met een iPhone. Zorg ervoor dat je de facebookpagina van Cadeau.nl liked en dan ben je altijd op de hoogte van de leukste cadeaus, voor iedere gelegenheid.

MamsatWork mag speciaal voor moederdag drie iFrames weggeven en deze worden nog voor moederdag verzonden! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden:
Welk cadeau staat op nummer 1 in de Moederdag Top 5 van Cadeau.nl?

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. MoederdagCadeau met hierin je adres en het juiste antwoord op de vraag
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

De winactie loopt topt en met 10 mei 2012.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven