Win een van de Lalaloopsy Girls Crazy Hair!

De Lalaloopsy Girls hebben er een paar vriendinnen bij!
Maak kennis met de Crazy Hair Dolls: Cinder Slippers, Confetti Carnivale, Scoops Waffle Cone en Jewel Sparkles. De kleurrijke girls zijn vrolijk en feestelijk gekleed. Klaar voor een feestje…maar..oopsy!
Hun haren moeten nog in model worden gebracht!

 

Lalaloopsy Crazy Hair

Maar vergis je niet, elke Girl heeft haar eigen karakter. Leer ze beter kennen op hun persoonlijke pagina op Lalaloopsy en lees bijvoorbeeld waarvan ze gemaakt zijn, hun geboortedag en wat voor huisdier ze hebben.

De Lalaloopsy Crazy Hair Dolls:
voor modebewuste creatieve meiden

De Girls van Lalaloopsy zijn een must voor de meiden die op de hoogte zijn van de laatste trends in fashion en style. Vooral in de ‘hairstyle’ in dit geval.
De hippe Lalaloopsy Girls Crazy Hair beschikken over bijzonder haar waarmee je allerlei stijlen kan creëren.
Krullen, stijl, opgestoken, glitters, gevlochten..je kunt het zo gek niet bedenken.
Het haar kan zelfs gekleurd worden, of je zet er gewoon een ‘hairextension’ in! Met de accessoires die erbij geleverd worden kun je elk waanzinnig mooi kapsel creëren, voor elke gelegenheid. Ideaal voor modebewuste creatieve meiden.

httpv://youtu.be/_w8wQbwnTbA

Heb jij ook een mini-fashionista in huis? Doe dan snel mee aan deze winactie, vul het onderstaande formulier in en ontvang één van de Lalaloopsy Crazy Hair Dolls thuis! Deze winactie is gewonnen door Christa Lindhout.

Mijn naam is Marjolijn Langens, woonachtig in het Brabantse Drunen samen met mijn man en 3 kinderen; Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014).
Naast het übermoederschap ben ik vooral ook een freelance tekstschrijfster en journaliste voor Wegener Media.
Met een schoolgaande kleuter, een (enorm!) puberende peuter, een baby en mijn werk waarbij ik een diversiteit aan mensen ontmoet, is er vast genoeg stof om over te schrijven.
Wat zie je van mij terug in MamsatWork? Als lid van de redactie verzorg ik reviews, blogs en verslagen van (pers-)evenementen.
Daarnaast help ik hier en daar de puntjes op de i te zetten door ingezonden stukken te redigeren.

4 gedachten over “Win een van de Lalaloopsy Girls Crazy Hair!”

  1. Sandra van de Luitgaarden

    Had al een paar weken gelden het formulier in gevuld, maar was ik haast vergeten om de favo Lalaloopsy van mn dochter op facebook door te geven. Dus dat gister avond nog net op het nippertje gedaan. Mijn dochtertje is helemaal gek op Lalaloopsy, ze heeft de boomhut en wat poppetjes en daar wordt heel vaak mee gespeeld. Voor iedereen die heeft mee gedaan heel veel suc6, en duimen maar !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven