Radio 538, win met de zin; wij denken het te weten!

Win met de zin, het -inmiddels- alom bekende spelletje van Radio 538 houdt de gemoederen hier in huis flink bezig! Wij denken het namelijk te weten. En dan niet zomaar als gokje, nee, we denken het écht te weten 😉 . Maar misschien lopen die er wel meer rond, dat zou zomaar kunnen natuurlijk.

win met de zin radio 538

Win met de zin, leg dat maar eens uit

Het was een aardig klus om uit te leggen aan de kinderen hoe dit radiospel werkt, ook al is de opdracht nog zo simpel 😉 . Lotte riep bijvoorbeeld een aantal keren “maar Mam, als je het weet, bel ze dan!” Pas toen ik overduidelijk aangaf dat ik zelf niet kon bellen maar teruggebeld moest worden door Radio 538 kon ze zich er bij neer leggen. Uiteraard had ik dat ook al eerder gezegd, in de complete uitleg van het spel, maar ergens drong dat toch niet tot haar door.

Ik denk dat ze zichzelf al ziet zonnen op het dek van ‘onze nieuwe boot’ die Frank maar al te graag aanschaft als hij de Jackpot wint van ‘Win met de zin’. Je weet wel, die boot van zijn wishlist.

Wilde plannen als Radio 538 belt

De wilde plannen gaan hier al flink over tafel. De een wil dus een boot, de ander wil graag een dakkapel in haar kamer (maar ziet die boot ook wel zitten) en nummer drie denkt in games. Ikzelf heb eerlijk gezegd ook wel wat wensen die ik kan vervullen met de ‘Win met de zin’ prijs ! Maar ze bellen maar niet!

En dan zit je maar te wachten, te wachten totdat er gebeld wordt. Niet dat we terwijl niets anders te doen hebben, verre van. Maar het gevoel van wachten blijft toch hangen, ook al zijn we met andere dingen bezig. Regelmatig wordt het mp3-tje met ‘Radio 538 the beat of the moment’ hier afgedraaid. Soms wel 20x achter elkaar.

MP3-tjes van Radio 538

Want ja, we hebben MP3-tjes hier. We hebben er inmiddels trouwens al verschillende 😉 . Eentje met de complete zin van ‘Win met de zin’ en eentje van alleen de uitspraak “of the moment”. Als je die steeds achter elkaar hoort, dan lijkt het alsof je die stem niet meer uit je hoofd kan zetten.

Geen probleem trouwens, want ik vind het een mooie stem. Misschien ben jij nu wel nieuwsgierig geworden naar wie wij denken dat het is, maar dat vertel ik je lekker niet! Stel je voor zeg… dat jij gebeld wordt en je dan ‘mijn’ antwoord geeft. Lekker dan! Ik gun iedereen deze prijs, dat is het niet, maar je moet er wel even wat voor doen 😛 .

Ik grapte nog tegen Frank “Joh, we kunnen ook ons antwoord verkopen”. Aan de hoogste bieder bijvoorbeeld, of gewoon aan iedereen die het antwoord wil hebben, voor een klein bedrag. Je hebt toch pas kans als ze je bellen, nietwaar? En misschien zijn er wel genoeg mensen die zelf geen idee hebben en dus graag van ons horen wie wij denken dat het is. Haha, dat zou ook mooi zijn.

Spelletjesfanaat of niet, doe jij mee?

Ben jij een spelletjesfanaat? Ik helemaal niet. Het merendeel van de spelletjes waar ik bijvoorbeeld op de telefoon aan begin, daar ben ik binnen korte tijd alweer op uitgekeken. Zonde van de tijd. Zo ook bijvoorbeeld Pokémon Go. Ik trouwens niet alleen, de rest van de familie ook. Gingen we een maandje geleden nog met zijn allen op pad richting het dorp, nu komt Pokémonnen alleen nog maar ter sprake als we in een onbekende stad zijn en Luc graag wil kijken wat daar voor andere Pokémons zitten.

Pokémon Go, ook in ons huis heeft de hype zich gevestigd

Dit radiospel… dit kan ik echter maar niet uit mijn hoofd zetten. Normaal gesproken doe ik niet mee aan radiospelletjes, maar een vriendin van me heeft zo ooit eerder een reis naar (ik geloof) Aruba gewonnen. Zo zie je maar, het geluk kan zomaar met je zijn. Ik doe dan ook even een klein schietgebedje, in de hoop dat er iemand ‘daarboven’ ons dat beetje geluk gunt. En als hij het een ander gunt? Dan kan ik alleen maar trots zijn op die ander. Dat die dus blijkbaar óók weet wie nummer 4 is in de rij van ‘Win met een zin’ van Radio 538 😉 .

Vertel eens, heb jij al ge-smst?

Andere leuke artikelen om te lezen vind je hier:

*Gebruikte afbeelding via Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven