Win mooie, duurzame nagellak van Priti NYC!

Nagellak…we zijn er dol op, mijn meiden en ik! Geen idee hoeveel potjes ik heb staan, maar het is een heel pallet aan kleuren: roze, grijs, groen, rood, blauw, glitters etc etc. Regelmatig zitten wij, de meiden, aan tafel met onze handjes parmantig in de lucht te wapperen. Soms op iedere nagel een andere kleur. En na de handjes, volgen natuurlijk de voetjes. ‘Is het al droog??’ vraagt de kleinste ongeduldig. Dat is ook wel mijn enige eis: heel erg snel drogende nagellak.

Hope-store Nagellak 3

Van Linda Castien, eigenaresse van de Hope-Store, mocht ik voor de feestdagen een mooi kleurtje nagellak en de Top&Base coat van Priti NYC testen. Zoals alle producten die zij verkoopt is ook de nagellak duurzaam en milieuvriendelijk. Het belooft gifvrij en zelfs veganistisch te zijn,  veilig voor gebruik bij kinderen en tijdens de zwangerschap, ‘chip resistant’ en glanzend. Dat is nogal wat! Een deel ervan kan ik proefondervindelijk beoordelen.

De kleuren hebben allemaal een leuke aparte naam die niet altijd iets over de kleur zelf zeggen. Ik kies bijvoorbeeld voor de Mediterranean  Bells: een limited metallic lichte taupe kleur. Hope-store Nagellak 1Priti NYC ontwikkelt op maat gemaakte nagellak voor de grootste fashiondesigners op deze aardkloot. De Mediterranean Bells is ontwikkeld voor de zomercollectie 2013 van Stella McCartney.

 

Wanneer ik een voor mij nog onbekend merk nagellak aan ga brengen, kies ik altijd een rustig moment uit. Die zijn nogal spaarzaam met drie kleine kinderen, maar wil ik in alle rust en zonder twee paar extra toegestoken handjes te werk gaan, zal deze klus in de avonduren geklaard moeten worden. Het wordt de avond voor oudjaarsavond zodat ik tiptop het nieuwe jaar in kan gaan. Voor het aanbrengen van de nagellak houd ik me strikt aan de stappen en tips zoals beschreven op de Hope-store. Als eerste breng ik de Base coat aan en begin te wapperen. Oei! Ik was even vergeten dat dat volgens de aanbreng do’s en don’ts een dikke NO is. Braaf plaats ik mijn handen plat en moet lijdzaam toezien dat manlief geniet van een chocolat chip cookie.. Het duurt best even eer de coat gedroogd is. Hoewel de site aangeeft dat er twee lagen van de kleur aangebracht moet worden, is één laag voldoende dekkend. Ook ditmaal duurt het erg lang voordat de nagellak voldoende gedroogd is. Tel daarbij de Base coat er nog bij op en je bent wel even zoet.

Hope-store Nagellak 2Maar..het resultaat mag er zijn! Mijn nagels zitten strak in de lak, chique en glossy, klaar voor Oud&Nieuw!
En hoewel de droogtijd ver van snel is, blijft de lak, mede door de Top&Base coat, ruim een week kras- en slijtvrij. Iets wat ik van veel merken niet kan zeggen. Opmerkelijk is ook de ontbrekende sterk chemische geur die vaak aan een nagellak zit.

 

Mediterranean Bells meets Moët & Chandon Bubbles at New Year’s eve! Proost!

 

Winactie: Win een lakje naar keuze van de Hope-Store! Vul snel het onderstaande formulier in, geef antwoord op de vraag en like onze facebookpagina. Deze winactie is gewonnen door Sandy van der Kolk.

 

[Form id=”60″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here