Win of bestel met korting je eigen unieke Boekjevankarton!

De  eerste woordjes…
Ik weet nog goed dat mijn oudste als eerste woordje ‘klok’ zei. Dat is geen grapje.
Of dat ligt aan het klokje boven de commode of de obsessie van papa voor horloges (trots dat ie was!) of gewoon toeval..ik weet het niet. Mijn jongste meid begon netjes met mama en is nu papa’s kindje.
De meiden kletsen inmiddels de oren van mijn hoofd en mijn kleine knul van 16 maanden heeft wat af gehuild maar probeert nu gelukkig op andere manieren te communiceren.

Hij weet zich prima duidelijk te maken. Hij pakt mijn hand en trekt me naar zijn ‘point of interest’ (deur, koelkast, koekjeslade, speelgoed) of wijst ernaar. Vraag ik waar Rob of Bol (zijn favo knuffels) zijn, kijkt hij rond en vindt ze. Als ik mijn schoenen zoek, pakt hij ze en geeft ze aan. Tegenwoordig komen er woordjes bij. Mama en papa waren zijn eerste woordjes maar nu zegt hij bijvoorbeeld ‘bij’ als hij ergens niet bij kan of ‘kijken’ als hij iets wilt zien, ‘doei-doei!’ bij het weg of naar bed gaan en ‘o ooo!’ als er iets valt.

De eerste woordjes leren met herkenbare eigen foto’s met Boekjevankarton

Boekje van KartonHet is tijd voor zijn ‘eerste woordjes boekjes’. Die met tekeningen van een bal, gieter, schoen, pop etc etc.
Maar wat is er nu leuker dan de eigen herkenbare dingen in een eigen eerste kartonnen boekje terug te laten komen? Dat kan bij Boekjevankarton. Heel eenvoudig en omdat het over een kartonnen boekje gaat hoef je er niet eeeeindeloos veel foto’s in te zetten, dus het is zo gepiept.

 

Een babyboekje hoeft ook allemaal niet zo ‘opgesmukt’ te worden, vind ik. De keuze die het ontwerpprogramma biedt is dan ook ruim voldoende. En mocht je iets missen, kunnen je dat zelfs bij ‘suggesties’ aangeven zodat het eventueel kan worden toegevoegd.
Een leuke aanvulling bij de stickers vind ik de stickers met teksten. Nou ben ik nogal van de teksten natuurlijk 😉 Maar, zoals met alles, met mate.

De pagina indeling kun je zo eenvoudig of vol maken zoals je zelf wilt, maar ik heb gekozen voor 1 foto per pagina, zo blijft het overzichtelijk voor de kleine ukkepuk. En omdat je een account hebt en het automatisch (en door jezelf) op wordt geslagen, kun je op elk moment doorgaan met je ontwerp.Maar als je eenmaal weet welke foto’s je erin wilt en een selectie hebt gemaakt, is het zo gepiept en nog sneller besteld.

Boekjevankarton2Ik heb me vooral gericht op dingen en gezichten uit de directe omgeving van mijn kleine man. Papa, mama, zijn zussen, hemzelf en zijn twee favoriete knuffels Rob en Bol.

Reuze benieuwd was ik dan ook naar het fysieke eindresultaat dat bezorgd was tijdens onze vakantie.
En oooo wat is het leuk geworden! Het formaat is prima voor zijn kleine handje en de extra dikke bladzijdes voorkomen vouwen en scheuren.

Boekje van Karton Totaal1

Wanneer ik Thomas zijn gepersonaliseerde Boekjevankarton gaf was hij echt verrast. Hij herkende zichzelf, ons en zijn zussen direct. Toen hij verder bladerde kwam hij zijn knuffels tegen, wees op het plaatje en probeerde ‘Bol’ te zeggen.

Boekje van Karton Totaal2

Kortom: ik ben erg content met de gebruiksvriendelijkheid van het ontwerpprogramma, de snelheid van levering en het uiteindelijke fysieke resultaat. Het is een erg leuk kadootje voor je kind (en eigenlijk ook voor jezelf!) of als cadeau voor bijvoorbeeld je (schoon)zus, vriendin of moeder.

En het leuke is: Boekjevankarton geeft niet alleen tweemaal een tegoed cadeau waarmee je zo’n boekje zelf kunt maken en bestellen, ze stellen ook nog eens een kortingscode beschikbaar voor al onze lezers!
Dus vul voor de winactie snel het onderstaande formulier in en/of surf naar Boekjevankarton en vul bij het bestellen de kortingscode BVK-8078-3725-8721-4677  in (de code geeft 15% korting en is geldig tot en met 30 september 2015). Deze winactie is verlopen en gewonnen door Esmarelda de Boer en Melissa van Stipdonk.

[Form id=”104″]

2 gedachten over “Win of bestel met korting je eigen unieke Boekjevankarton!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven