Winactie: 3 cadeauboxen om jezelf of een ander te verrassen

Een té gekke winactie van Cadeaubox.nl. Heb je deze site al eens goed bekeken? Zo niet, dan zou ik dat toch eens doen. Ik kan er heerlijk in ‘verdwalen’. Ze hebben de leukste cadeau’s om weg te geven, maar heel eerlijk gezegd vind ik het ook leuk om er voor mezelf (en/of mijn partner) te snuffelen.

Je kan kiezen uit allerlei verschillende thema’s en voor verschillende budgetten. Kies je bijvoorbeeld voor ‘Puur Cultuur’ dan kan je met de cadeaubox een keuze maken uit allerlei verschillende culturele activiteiten voor 2 personen. Een ‘Goed Proeven’ geeft recht op een leuke workshop of een proeverij op culinair vlak, en een Beauty & Wellness … ach, dat hoeven we niet meer uit te leggen.

Vanaf € 19,90 kan je al een keuze maken. Dat valt alles mee toch?

En wat nog leuker is… wij mogen 3 cadeauboxen weggeven aan onze lezeressen. En dat doen we natuurlijk graag! We hebben de keuze uit 3 verschillende thema’s: Sweet & Delicious (een zoete zonde voor 2), Out for Lunch (altijd leuk met een vriendin), of Tijd voor Jezelf (om als werkende moeder even lekker op adem te komen).

Je hoeft er niet zo gek veel voor te doen… kijk maar hieronder:

  • Stuur ons een mail waarin je aangeeft mee te willen doen aan deze actie. Geef daarbij aan welke cadeaubox je graag wilt winnen, èn waarom!
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork.
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).
  • De winactie loopt t/m 4 December 2011… enne, … als jullie niet meedoen… dan hou ik ze lekker zelf hoor!

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Scroll naar boven