Winactie: cadeaubon van Vlindertje Vrolijk

De actie loopt tot en met 2 juni 2011

Vlindertje Vrolijk een vrolijke webshop voor mama’s en mama’s to be

Op deze site vind je allerlei hebbedingen voor jezelf, of om cadeau te doen. Ikzelf ben vooral weg van de ‘op een grote paddestoel’ serie. Een mooie speelgoedmand, muurstickers of badcape, allemaal in dezelfde stijl. Maar ook de kinderarmbandjes zijn prachtig! En daar heeft de winactie wat mee te maken…

Wij mogen van Vlindertje Vrolijk een cadeaubon van maarliefst € 25,00 weggeven! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat ons weten hoe duur de SOS armbandjes zijn! En wie weet ben jij diegene die voor € 25,00 mag gaan shoppen op deze super vrolijke site!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven