Winactie: De I-Wood, een 15-inch krijtbord

Namens Cadeau.nl mag MamsatWork een I-Wood weggeven. Bekijk snel de winactie onderaan deze pagina!

De zoektocht naar een leuk, origineel en vooral betaalbaar cadeau kost mij soms wel dagen. Totdat ik de website Cadeau.nl tegenkwam. De naam zegt het eigenlijk al, op deze website staan de leukste cadeaus voor alle gelegenheden en voor iedereen, van peuters tot oma’s.

Cadeau.nl is opgericht door vier Leidse vrienden die elkaar al vanaf de middelbare school kennen. Ze misten allemaal een winkel waar alle mooie cadeaus bij elkaar werden gebracht en besloten Cadeau.nl op te richten. De inkoopspecialisten van Cadeau.nl reizen heel de wereld over (Tokyo, Parijs, Frankfurt) op zoek naar originele cadeaus. Op Cadeau.nl staan zelfs cadeaus die nergens anders in Nederland te verkrijgen zijn.

De website heeft een duidelijk menu en dat vind ik zelf altijd erg fijn. Door in het menu te kiezen voor Inspiratie krijg je de cadeaus die geïnspireerd zijn op het buitenleven of op de romantiek. Je kunt ook op Gelegenheid (housewarming, kerstmis), Persoon (baby’s, vriendin, collega), Merk en Soort cadeau zoeken. En zo vond ik al heel snel de categorie Peuters. Met een klein meisje van 16 maanden ben ik altijd op zoek naar leuk speelgoed dat goed voor haar ontwikkeling is en past bij mijn huishouden. Gemakkelijk in gebruik, eigentijds, onverwoestbaar en schoon te houden.

In de categorie Peuters staan geweldige warmtekussens in diverse dierenvormen en lepels met een vliegtuig of krokodil eraan vast. En gaat je dochter graag als een prinses in bad of je zoon als piraat? Dan hebben ze ook speciale badsponzen in de vorm van een kroon en staf en voor de jongens stoere piratenhoed en zwaard. Mijn keuze voor Eva is gevallen op de I-Wood, een stoere laptop van hout met binnenin twee krijtborden. Bestel je voor 16:00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. En Cadeau.nl pakt het ook nog eens voor je in. Met zo’n naam had ik eigenlijk ook niet anders verwacht.
Eva druk an het krijten

De I-Wood wordt geleverd inclusief een hele hoop witte krijtjes. Hoewel Eva nog nooit een krijtje in haar handen had gehad, laat staan ze had gezien dat ze daarmee kon tekenen, had ze het heel snel door. Daar zat ze achter haar eigen laptop te krijten. Eigenlijk is ze nog een beetje te klein om op het ‘beeldscherm’ te krijten, maar op het ‘toetsenbord’ ging het fantastisch. Een doekje erover en het is zo weer schoon. Ideaal. Ik voorzie nog veel speelplezier van haar I-Wood!

Winactie

Namens Cadeau.nl mag MamsatWork een I-Wood weggeven. Wil jij hierop kans maken, beantwoord dan onderstaande vraag en doe mee!

Wie geeft je cadeau-advies op Cadeau.nl?

Om mee te doen met deze actie dien je onderstaande spelregels te volgen:

 • Stuur ons een mail waarin je het antwoord op de vraag zet
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
 • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).
 • Deze actie loopt tot en met 15 maart 2012!

  1 gedachte over “Winactie: De I-Wood, een 15-inch krijtbord”

  1. Pingback: Review van de I-Wood : Marlieke

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Scroll naar boven