Winactie: een geboortekaartje op canvas

De actie loopt van 15 maart 2011 t/m 31 maart 2011

Persoonlijker dat dit kan het niet. Een geboortekaartje op canvas, op een stoeltje, tafeltje of op een geboortekistje. Het maakt niet uit. Bij Esthy kan je het krijgen hoe je het hebben wilt. Een bijzonder mooi, en uniek kraamcadeau. Of gewoon leuk om de kinderkamer op te leuken.

Esthy’s schilderwerkjes.nl is ontstaan vanuit de behoefte van Esthy om creatief bezig te zijn in de kinderkamer van haar eerste eigen kindje. Daarna volgde al gauw de aanvragen van anderen. Of dat ze ook voor hen wat kon schilderen aan de hand van een geboortekaartje.

Ben je ook op zoek naar iets bijzonders om kado te geven? In Delftsblauw, of  hetzelfde als het geboortekaartje? Of juist bijpassend bij de kinderkamer? Kijk dan gauw eens op haar site om de mogelijkheden te bekijken, of neem contact op met Esthy om je vraag te bespreken.

Wij mogen van Esthy een canvas schilderij van 20x20cm of 18x24cm weggeven aan één van de lezers van MamsatWork. Je mag daarbij zelf bepalen wat voor schilderij dat wordt. Wil je meedoen? Zorg dan dat je ingeschreven bent voor de nieuwsbrief van MamsatWork en beantwoordt de volgende vraag per mail:

hoe heet de tweeling waar Esthy schilderijtjes voor heeft gemaakt?


Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven