Winactie: een prachtige Melz clutch

Melz Clutches

Ook al is het nog steeds winter, wij kijken al stiekem uit naar het voorjaar. Tijd om je garderobe weer eens onder de loep te nemen en nieuwe kleding en accessoires kopen. Bij je nieuwe outfit mag een nieuwe tas natuurlijk niet ontbreken.

Zoals de clutch: Dit tasje is elegant en biedt precies genoeg ruimte voor de noodzakelijke spulletjes zoals je telefoon, lipgloss en sleutels. Je kan de clutch als avondtasje te gebruiken, maar ook overdag kan dit tasje je simpele outfit spannender maken.

Ben je op zoek naar een bijzondere clutch met een verhaal? Deze clutches van Melz zijn handgemaakt in Nepal. Daarbij zijn er twee soorten suède over elkaar gebruikt. De tekens en teksten op de clutches worden uitgesneden. Bij het uitsnijden wordt onderliggende kleur zichtbaar. De clutches zijn in twee soorten verkrijgbaar: met rits en met flap.

Naast dat de clutches heel mooi zijn, zijn ze ook nog eens maatschappelijk verantwoordelijk. De mensen in Nepal doen er alles aan om hun situatie als derde wereldland te verbeteren. Nepal staat bekend om zijn handwerken en door bewoners handel te geven, worden zij geholpen.

De clutches hebben een uniek karakter en zijn gemaakt van prachtige materialen. Binnenkort krijgt the Bohemian Girl een nieuwe collectie vol Melz clutches, houd de webshop daarom goed in de gaten.

Winactie:

Wil jij ook een clutch van Melz? Doe dan mee met de winactie van the Bohemian Girl. Je maakt kans op een bruine clutch met roze hart ter waarde van maar liefst € 89,95.

Wat moet je hiervoor doen?

Het is bijna Valentijnsdag. Leg in een mail uit waarom jij of iemand die je dierbaar is, deze clutch als cadeau verdient. Stuur deze brief vóór 14 februari naar  info@mamsatwork.nl samen met je adresgegevens. Uit de inzendingen kiest the Bohemian Girl dan een winnaar. De clutch wordt dan na 14 februari verstuurd.

Vergeet hierbij niet om onderstaande spelregels ook te volgen:

  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • like onze facebookpagina
  • Deze winactie is geldig t/m 14 februari 2012

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Scroll naar boven