Winactie: Eenvoudig moeder

Het organiseren van een leven met kinderen is voor de meeste moeders topsport. Vooral omdat het werk en alle andere bezigheden ook door moeten gaan, en volgens dezelfde hoge eisen die we nu eenmaal stellen. Het boek Eenvoudig moeder van Marjolijn de Galan helpt je in acht stappen naar meer balans in je leven.

Baan, partner, kinderen: drie elementen in het leven van een werkende moeder die alle drie de volle aandacht verdienen. Het valt meestal niet mee om die aandacht op zo’n manier te geven dat er ook nog tijd overblijft voor je eigen behoeften en sociale contacten. Met alle verwachtingen en taken die op ons bord liggen, is het geen wonder dat menig moeder de balans tussen haarzelf, het gezin en haar werk wel eens kwijt is.

Marjolijn de Galan toont je in Eenvoudig moeder acht stappen naar meer balans en legt uit waarom sommige dingen zijn zoals ze zijn. Ze helpt je keuzes te maken, los te laten, in contact te blijven met je partner, je omgeving en jezelf, en af en toe te zeggen: nu even niet.

Het leven kan en mag best vol zijn, en het hoeft niet allemaal altijd op rolletjes te lopen, maar een leven zonder gejaag waarin je je makkelijk en rustig kunt bewegen, dat is haalbaar!

Marjolijn de Galan  (1971) is trainer en heeft een eigen trainingsbureau: het Moederbedrijf www.moederbedrijf.com.

Wij mogen 3 exemplaren van het boek ‘Neem de tijd’ weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande ‘spelregels’ volgen en je maakt kans. Meedoen kan t/m 24 mei 2012!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven