Winactie: Egelientje en de vier seizoenen

Egelientje is een lief, klein en ondeugend egeltje. Zij beleeft elk seizoen een nieuw avontuur met een van haar vriendjes. Zo ziet Vlinder Egelientje voor een bloem aan en s’ winters rolt ze met gemak van de berg naar huis. Ga met haar mee, maak de mooiste sneeuwpop samen en maak kennis met Egelientje en haar vriendjes!

Hieronder een stukje uit het boekje…

Het is een warme zomerdag, en Egelientje rent vrolijk heen en weer. Tussen allemaal mooie bloempjes, alle stengeltjes gaan tekeer. Overal vliegt stuifmeel in het rond, het land op Egelientjes stekeltjes en ook op haar snuit. Egelientje is nu bijna zelf een bloempje, en ze ziet er grappig uit.

Het boek over Egelientje is geschreven door Nadia Sporrel en is gebaseerd op een egeltje wat al tijden bij hun in de tuin vertoeft. Een prachtig boekje om leuk uit voor te lezen… en wij mogen er een aanbieden aan een van onze lezeressen. Wil jij meedoen met deze winactie? Dat kan:

  • Stuur ons een mail waarin je aangeeft mee te willen doen aan deze winactie en geef daarbij antwoord op de vraag:  Hoeveel jongen krijgt een egeltje gemiddeld per keer ?
  • schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).
  • Meedoen kan t/m 20 December 2011

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Scroll naar boven