Winactie: F1 2011, voor de snelle jongens

Eindelijk eens een winactie voor de jongens (en misschien nog wel de mannen)…

Het Formule 1 seizoen is al enkele wedstrijden op weg en nu is je kans om ook zelf in te stappen in de snelste bolides ter wereld. Stap in een auto van Red Bull Racing, Mclaren, Renault of één van de andere teams en vind de snelste weg over de verschillende circuits. Race over de circuits van België, Duitsland en Monaco en alle overige tot in de kleinste details neergezette circuits van het 2011 Formule 1 kampioenschap.

In de Formule 1 zijn de laatste jaren heel wat aanpassingen doorgevoerd. Op de circuits is er veel gewijzigd, in de techniek van de auto’s, op het gebied van de banden en in het regelement. In F1 2011 zijn al deze nieuwste aanpassingen opgenomen en race jij met de huidige coureurs en huidige technieken over de baan van je dromen. Maak gebruik van je KERS-systeem om iedere ronde tijdelijk extra motorvermogen te hebben, klap met DRS je achtervleugel neer om met meer snelheid je tegenstanders je opponenten in te halen en kies voor het beste rubber onder je auto zoals ook de echte coureurs als Sebastian Vettel en Lewis Hamilton dat doen.

Buiten het rondrijden op je favoriete circuits kun je in F1 2011 een carrière starten als een echte coureur. Je begint onderaan de ladder bij de langzamere teams en naarmate je prestaties vorderen krijg je aanbiedingen van de betere teams met snellere auto’s. Naarmate je beter gaat presteren, gaan ook de verwachtingen van je team omhoog, om de verwachtingen van de pers maar niet te vergeten. Net als in de echte racewereld moet je na de wedstrijden en trainingen in de paddock de massaal toegestroomde pers te woord staan over jou bevindingen van de race, je team en je prestaties, maar let op met wat je prijs geeft.

Samen met de verschillende speltypes die je alleen speelt, heeft F1 2011 een uitgebreide online spelmogelijkheid. In online races kun je met maar liefst 24 rijders het asfalt onveilig maken. Buiten de 8 computergestuurde auto’s kun je samen met 15 vrienden door de straten van Monaco scheuren of proberen het podium van bijvoorbeeld de Grand prix van Europa te halen door je vrienden te verslaan in deze spannende online races. In de coöperatieve modus kun je een constructeurs-kampioenschap proberen samen met een vriend te behalen door samen de meeste punten te scoren tijdens een geheel F1-seizoen.
Kenmerken:

  • Alle 19 circuits en 24 coureurs uit het Formule 1 kampioenschap van 2011
  • Alle nieuwe technieken zoals DRS en KERS zijn in het spel terug te vinden
  • Speel in carrière modus en race naar jezelf naar een contract bij een topteam
  • Strijd online met 16 spelers tegelijk of samen met een vriend om de overwinning

En wij hebben een pc-exemplaar weg te geven voor de snelste jongen! Hoe je die in je handen krijgt? Regel voor 30 oktober 2012:

  • een mail waarin je aangeeft mee te willen doen aan deze actie
  • èn een inschrijving voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • èn een like voor onze facebookpagina , om direct op de hoogte te zijn van de speciale acties en verhalen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven