Winactie: Gewoon-ik, voor originele en persoonlijke cadeaus

Bij Gewoon-ik vind je prachtige en originele geboortegeschenken, maar ook hele leuke cadeaus die gepersonaliseerd kunnen worden. En dat in verschillende prijsklassen, voor ieder wat wils. En weet je niet precies wat de smaak is van diegene waar het cadeautje voor bedoeld is? Dan kan je altijd nog uitwijken naar een cadeaubon.

Het mooie is dat je zelf bepaalt hoe de lay-out van het geschenk eruit komt te zien. Bijvoorbeeld de kleur, het lettertype en de afbeelding die je wilt gebruiken. Daar ligt dan ook de kracht van Gewoon-ik. Het is allemaal zelf samen te stellen in de gebruiksvriendelijke webshop. En ze pakken het ook nog op een eigentijdse en persoonlijke manier voor je in en sturen het rechtstreeks naar de ontvanger, als je wilt.

Gewoon-ik heeft voor MamsatWork een mooie winactie bedacht.

Nieuw in de collectie zijn de vrolijke kinderkoffertjes. En om deze nieuwkomer te promoten, kun je een exemplaar (incl. naam) naar keuze winnen!  Je wint dit prachtige cadeau door onderstaande ‘spelregels’ te volgen:

  • Stuur ons een mail waarin je aangeeft mee te willen doen aan deze actie en geef daarbij antwoord op de vraag: Wat is het formaat van het kinderkoffertje ?
  • schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

Meedoen kan t/m  20 April 2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven