Winactie Ice Age Live!, spectaculaire show in Ahoy

Ice Age is nu te zien in Ahoy Rotterdam. Niet als film, maar als een spectaculaire show met dans, acrobatiek, video-illusie, schaatsen en nog veel meer theatrale hoogstandjes. Vond je de films al tof, dan vind je dit live-entertainment zeker leuk. Wij mogen 2×2 kaartjes weggeven voor de show van 8 maart 2014 om 11 uur.

Spanning…

Alle karakters passeren de revue. Het sabeltandeekhoorntje Scrat die altijd bezorgd is over zijn eikel. En Manny de rustige mammoet, Diego de sabeltandtijger en Sid de onhandige grondluiaard, ze doen allemaal mee. Als moedige strijders gaan ze op zoek naar baby mammoet Peaches en de twee buidelratten Crash en Eddie. Zij zijn in de klauwen, of liever gezegd vleugels, gevallen van de gemene vogels Duke en Shadow.

…en sensatie

De figuren zingen, dansen, vechten (Kung Fu) en schaatsen. Je kijkt naar humoristische en swingende actie op het toneel, maar ook in de lucht. De vogel Shadow scheert door de lucht met een vleugelspanwijdte van 4 meter. En ook acrobaten doen hun kunstjes op grote hoogte. Allerlei artiesten zijn ingezet om deze show sensationeel te maken.

Technische stunts

De Ice Age figuren verschijnen op ware grootte ten tonele. Manny de Mammoet meet 3,6 meter hoog. Je krijgt de illusie dat het hier niet gaat om poppen, maar om echte dieren door heuse gezichtsuitdrukkingen en bewegende lippen. Met de nieuwste performance technieken komen ze tot leven. Achter deze technieken zit Michael Curry een meester in levensecht poppentheater, bekend van ondermeer Cirque du Soleil. Topamusument voor de hele familie!

Winactie

Wil je kans maken op twee kaartjes voor de show van 8 maart 2014 om 11 uur in Ahoy Rotterdam? We mogen 2×2 kaartjes weggeven. Surf  naar onze Facebookpagina, like ons, en wie weet ben jij een van de kanshebbers! Deze actie loopt t/m 28 februari 2014.

Voor meer info zie: www.iceagelive.com/nederland

Over de auteur

1 gedachte over “Winactie Ice Age Live!, spectaculaire show in Ahoy”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven