Winactie: Je eigen droomknuffel ontwerpen

Hoe cool is dit, je eigen droomknuffel verzinnen

Actie loopt van 19 februari 2011 t/m 3 maart 2011.  Als kind je eigen droomknuffel ontwerpen. Dat is gaaf!  Welk kind wil dit nu niet? Zelf een tekening maken van je favoriete knuffel, om vervolgens een tijdje later je droomknuffel in je brievenbus te vinden. Ik weet zeker dat ik, als ik het Luc vertel, hij direct papier en stiften zal gaan halen, haha.

En dat terwijl hij toch echt al een favoriete knuffel heeft!

Wil jij je kindje zoiets moois kado doen? Dat kan! Anna is super creatief en maakt voor jouw kindje zijn of haar favoriete droom knuffel helemaal na. Naar bed gaan was nog nooit zo leuk als met je eigen lieve, zelf ontworpen, zelf getekende, knuffelige knuffel!

Van Docka mogen we 1 zelf ontworpen knuffel weggeven, dus stuur een foto in van de knuffel die je kindje getekend heeft, en maak kans op die superprijs!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven