Winactie: kadobon van Glashangers.nl

Glashangers.nl

Het is bijna 5 jaar geleden dat Francis Westerhof is begonnen met het maken van glazen hangers. Gefascineerd door de schitterende uitstraling van glas en de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft ontwerpt ze nu nog steeds met veel passie diverse glazen sieraden & accessoires.
Het is allemaal begonnen met glazen hangers voor aan een ketting, maar omdat je van glas zoveel meer kan maken zijn er nu ook; oorbellen, oorstekers, ringen, broches, armbanden, briefopeners en ga zo maar door.

De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is ook te danken aan de verscheidenheid in glas. Van helder glas tot opaal glas, van Italiaanse millefiori tot luxe dichroïde glas. Alleen het beste en mooiste glas wordt gebruikt! Ze is steeds weer vernieuwend bezig en streeft ernaar continu nieuwe unieke sieraden of accessoires te brengen die ook nog eens betaalbaar zijn.

Wekelijks komen er nieuwe originele sieraden bij in haar shop die je nergens anders zal tegenkomen! Elk sieraad wordt éénmalig gemaakt en daardoor is men verzekerd van een exclusief sieraad!

Daarnaast wordt ook alles nog eens gratis verstuurd in Nederland & België èn kan je veilig betalen met iDeal of PayPal.

Van Francis mogen wij een kadobon weggeven waarmee je zelf in haar shop een van deze prachtige sieraden kan bestellen!. De kadobon vertegenwoordigd een waarde van maarliefst € 25,00 !

Wil je meedoen met deze actie? Dat kan vrij eenvoudig door voor 25 oktober 2012:

  • per mail antwoord te geven op de vraag:  Van welk speciaal soort glas zijn de luxe glashangers gemaakt (check voor het antwoord de site) ?
  • èn je in te schrijven voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • èn onze facebookpagina te liken, om direct op de hoogte te zijn van de speciale acties en verhalen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven