Winactie: Lavendelhart met waxineglaasjes

Wat een heerlijk weer! Lekker buiten in de tuin bezig zijn en natuurlijk in het zonnetje genieten, wie wil dat nou niet?

Nu het warmer wordt kan je kindje een heerlijkezomerslaapzak gebruiken in zijn bedje. Kijk bij onze Little Dutch collectie welke lieve meisjes – en stoere jongens kleuren we hebben. Ze zijn uitwasbaar, van 100% katoen en niet onbelangrijk; kinderarbeidvrij gemaakt.

In deze heerlijk lente behalve de lammetjes ook veel pasgeboren baby ’s in je omgeving? Verras de ouders met een heerlijk 100% katoenen lakentje voor in de wieg of het ledikant, met  natuurlijk de naam van hun kindje erop geborduurd. Bij Zus en Kado vind je altijd een leuk  en persoonlijk kraamkado. Geen tijd om op visite te gaan? We versturen het naar de jonge ouders met jouw persoonlijke boodschap erbij. We leveren in 2-3 dagen dus je cadeautje is er altijd snel.

Wil je eens wat anders ? Denk dan eens aan de speelgoedemmer met naam of de bewaardoos met naam als kraamkado. Kan je niet kiezen? Geef dan een kadobon en laat de ouders zelf kiezen.

Winactie:
Om het lentegevoel te versterken mogen we namens Zus en Kado deze maand een groot Lavendelhart en bijpassende waxine glaasjes op een rieten blad weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen is antwoord geven op onderstaande vraag:

Welke geboortedatum staat er op het Geboortecanvas met Foto Paars?

Om mee te doen met deze winactie dien je onderstaande spelregels te volgen:

  • Stuur een mail naar winactie@mamsatwork.nl waarin je het antwoord op de vraag zet
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB)

Deze winactie is geldig t/m 30 april 2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven