Winactie: Mom in Balance

Actie start: 5 januari 2011, actie eindigt: 27 januari 2011

Wie zit er achter ‘Mom in Balance‘ ?

Mom in Balance is opgericht door Esther van Diepen. Esther is organisatie-antropoloog, coach, trainer èn auteur van Gezond en Energiek Zwanger. Daarnaast is ze moeder van 4 kinderen. Esther vind moeder zijn geweldig, en ja, wie niet?

Werk en gezin combineren

Maar in de eerste jaren van je gezinsleven met kleine kinderen ben je een topprestatie aan het leveren. Zoekend naar de balans tussen gezin èn werk èn tijd voor jezelf. Kleine kinderen eisen nog veel van je aandacht op. Daarnaast kun je ook nog een drukke baan ambiëren. En wij werkende moeders weten daar alles van! Om dit alles op een energieke wijze te combineren is het van groot belang dat je lekker in je vel zit.

Ambitie

Esther haar ambitie is om met het Mom in Balance Sport- en Coaching programma zoveel mogelijk (aanstaande) moeders fysiek sterk en energiek te laten voelen. Ze de juiste keuzes te laten maken, om volop te genieten van het moederschap. Zij doet dit samen met een team van gemotiveerde en enthousiaste trainers en coaches;

Workouts Mom in Balance

Mom in Balance geeft actieve workouts in de buitenlucht. Met het sportprogramma van voel je je sterker en fitter dan ooit! Er is keuze uit 3 sportprogramma’s, een Zwanger Workout, een Back in Shape Workout (na de bevalling) en een Mom in Shape Workout (voor gevorderden). Naast de workouts wordt er ook wekelijks per mail een workoutschema verstuurd om zelf mee aan de slag te gaan.

Speciaal voor de zwangeren is er een boek, Gezond & Energiek Zwanger. Met dit boek wil Esther van Diepen zwangere vrouwen motiveren en begeleiden om energiek en fit de zwangerschap te doorlopen. Het boek bevat o.a. een
agenda, workout schema’s en tips.

Winactie

Namens Mom in Balance mogen wij drie prachtige exemplaren weggeven. Mooi voor de lezers die zwanger zijn en het boek zelf willen gaan gebruiken, maar ook leuk om kado te doen aan een vriendin natuurlijk! Maar daar moet je wel wat voor doen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork èn laat via dit formulier weten welk workout schema op jouw van toepassing is! En wie weet ben jij straks de winnaar.

Deze actie loopt tot 20 januari 2011.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven