Winactie: neem je kind(eren) veilig mee op stap

Het buitenseizoen komt er weer aan! Binnenkort kunnen we weer lekker naar het strand, het bos en de kinderboerderij. En wellicht in de zomer ook nog eens lekker op vakantie. Wij kijken er nu al naar uit.

Moeder van vier kinderen, Barbara Hensen is eigenaar van de online winkel  www.Weethoeikheet.nl. Gespecialiseerd in ‘veilig op stap’ producten, want op stap gaan is heerlijk, maar je moet er niet aan denken dat je je kindje uit het oog verliest. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren, dan is het een fijn idee dat je weet dat je kind jouw telefoonnummer bij zich draagt!

Je telefoonnummer kan op de welbekende identiteitsplaatjes, deze zijn te koop in wel 20 kleuren. Maar weethoeikheet verkoopt ook het grootste assortiment polsbandjes, ideaal voor een dagje op stap. Deze polsbandjes, met superleuke prints voor jongens en meisjes, zijn eenvoudig met pen te beschrijven en keer op keer te gebruiken. Daarnaast verkopen ze ook buttons, sos-armbandjes en sos-‘bottlecap’ kettingen. Binnen de verschillende designs zijn deze ook helemaal naar wens te maken.

Als moeder van vier kinderen weet Barbara het maar al te goed; als je iets koopt, wil je het ook zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom verzenden ze binnen 1 à 2 dagen!

Doe mee en win!

Speciaal voor de lezers van MamsatWork geeft Weethoeikheet.nl 3 gratis buttonsetjes weg! Geef antwoord op de volgende vraag:
Welk product zou jij graag voor je zoon(s) of dochter(s) willen kopen bij Weethoeikheet.nl? 

Deze winactie loopt tot en met 16 mei 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven