Winactie: online shoppen met korting

Ken je dat; bestel je online leuke kleren of een fotoboek en hoor je een dag later dat je ook nog korting had kunnen krijgen. Had je nu maar een kortingscode gehad. Gelukkig weten ze dat bij Actiecode.nl. Op deze website staan namelijk alle kortingscodes, aanbiedingen en zelfs dagdeals speciaal voor jou op categorie verzameld.

De mensen bij Actiecode.nl speuren dagelijks intensief het web af naar alle kortingscodes die er maar beschikbaar zijn, daarnaast benaderen zij webwinkels voor het verkrijgen van exclusieve kortingscodes.  Het resultaat van deze inspanningen is een  website vol met kortingscodes, aanbiedingen, kortingsbonnen, gratis monsters en de beste dagaanbiedingen overzichtelijk en in diverse categorieën.

Winactie
Actiecode.nl laat je graag kennismaken met hun website en daarom kan jij nu een kortingsbon winnen ter waarde van € 50,00. Deze bon is te besteden bij de webwinkel Sarenza.nl, de webwinkel met een ontzettend groot assortiment aan schoenen en tassen! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag: Hoeveel categorieën vind je op Actiecode.nl? 

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. Actiecode met hierin je adres en het goede antwoord
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina
De winactie loopt tot en met3 september 2012

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top