Winactie: Smartgames deelt uit… win een van deze 5 spellen!

In ons weekendje weg waarbij we de intensie hadden om volledig te ontspannen en de focus op ons gezin te leggen hebben we ons ook heerlijk vermaakt met een aantal spellen van Smartgames. IQ-link, Angry birds on top, Back 2 Back, Bunny Boo en SmartMax Lighthouse. Ze zijn goed voor een middag lang plezier en ontdekkerij. Dat was tof. Maar wat nog leuker is, is dat wij van Smartgames van ieder spel 1 exemplaar weg mogen geven in onze winacties!

Dat betekent 5 spellen die we weggeven!

Angry-birds on top trekt als eerste de aandacht van zoonlief. Hij heeft immers al 2 Angry Birds spelletjes die hij met regelmaat speelt, en hij slaapt niet voor niets onder een Angry Birds dekbed thuis. Gelukkig is dit een spelletje waarvan niet de gehele inhoud door je huis vliegt, alleen al dat feit maakt dat ik dit spelletje leuk vind! Een spel waarbij je kind direct ‘in gedachten’ verzonken kan gaan zitten spelen. In ieder geval die van ons. Goed om even tot rust te komen na de school hectiek, of na een drukke speelmiddag. Lukt het jou om de Angry Birds over alle varkens heen te krijgen? Het is de bedoeling dat je de transparante puzzelstukjes zo neer legt dat dat het resultaat is. Succes!

IQ link is het spel waarbij we samen, liggend op een hoogpolig tapijt ons laten verleiden tot de meest ingewikkelde puzzels. De eerste paar opdrachten gaan van een leien dakje, en al gauw wordt zoonlief als ‘expert’ bestempeld en kan hij zich aan de lastigere opdrachten wijden. En daar blijft hij nog wel even hangen, haha. Nu ja, zeg nou zelf… expert is eigenlijk al wel heel mooi! Maar er zijn nog steeds 2 niveau’s hoger om je hersens over te breken. In totaal 120 opdrachten die je kan bezweren en wat garant staat voor een middag speelplezier, samen denken, en een klein tikkie frustratie als je er niet zomaar uitkomt. Het is overigens wel zo dat dit het eerste spel is wat niet door zoonlief opzij wordt gelegd als het hem te moeilijk wordt. Het blijft hem intrigeren en dat was iets wat mij met verbazing van hem heeft doen genieten!

Back 2 Back is een spelletje wat ook dochterlief bezig kan houden. Zij gaat al ijverig aan de slag met dit kleurrijke spel om de 11 puzzelstukjes op de juiste manier in het spel te gebruiken. Dit spelbord kan aan 2 kanten gebruikt worden en de flitsende kleuren zorgen ervoor dat de aandacht er goed in zit. Past het stukje niet aan de ene kant, dan wellicht wel aan de andere! In ieder geval moeten ze allemaal gebruikt worden om op de juiste manier de opdracht te vervullen. In principe vanaf 7 jaar, maar de 1e opdrachten werden dus ook al door onze 4-jarige geklaard.

Bunny Boo is er voor de kleintjes. Een prachtig duurzaam houten spel met wel 60 ‘opdrachten’. Wie heeft er ooit gezegd dat spelen niet leerzaam zou zijn?! De blokken zijn op allerlei verschillende manieren te gebruiken en als Bunny Boo stevig staat op de blokken zoals op het plaatje staat aangegeven dan is de opdracht klaar!

Daag je kind uit tot creativiteit! Met SmartMax LightHouse kan je de prachtigste creaties maken. Staven en ballen wisselen elkaar af om wat moois te kunnen maken en de lichtstaven zijn natuurlijk het neusje van de zalm in dit bouwspel. Het is overigens niet zo makkelijk als het lijkt want niet alle staven trekken elkaar op de zelfde manier aan. Soms stoten ze elkaar ook af. Nadenken dus om je creativiteit tentoon te kunnen stellen!

WINACTIE : Van alle bovenstaande spellen mogen wij een exemplaar weggeven op MamsatWork. Heb jij interesse in een van de spellen (of misschien wel in meerdere)? Stuur ons dan een mail en volg onderstaande spelregels. Let wel op… per spel is een mailtje noodzakelijk!

Winactie loopt tot 24 November 2013

 

 

 

 

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

32 gedachten over “Winactie: Smartgames deelt uit… win een van deze 5 spellen!”

 1. leuk magazine en ook een leuke site.
  magazine vind ik erg leuk om even door heen te gaan,
  ideeën op te doen en weer verder waar ik mee bezig was.
  lees ook wel “echte” tijdschriften, maar heb/neem daar toch minder snel de tijd voor.

 2. Ik heb ff gesnuffeld in jullie online magazine en besloten dat ik dat vaker ga doen. Leuke tips voor spelletjes vond ik hier!! Leuk blad!

 3. Heel duidelijk zo leuk om te lezen ..zeker heel herkenbaar en vooral deze Mam ik ga straks aan mijn huiswerk beginnen…haha hoe herkenbaar..en wat een leuke herfstfiguurtjes zijn er van kastanjes gemaakt! Ik vind het een verrijking om dit allemaal te weten!! Dus zeg : Mamsatwork ga zo door!!

 4. Leuk het online magazine, alleen leest het op de computer minder prettig dan de gewone website. Is het de bedoeling om het magazine op de i-pad te lezen? De inhoud is tip-top in orde, ga zo door!

 5. leuke site. Het lettertype mag van mij iets groter, dat leest prettiger (als je er op klikt, wordt het groter, maar vind ik niet fijn want dan gaat beeld bewegen) Leukste artikel: de app tips!

 6. het is een leuke site die met de tijd mee gaat.
  met leuke tips en ontspanning en dingen die je graag wilt weten als werkende moeder.
  ga zo door

 7. Inhoudelijk is het online MamsMagazine leuk. Er staat informatieve informatie in voor mijn kinderen (o.a. over apps). Voor zowel moeders als voor de kinderen, staan er leuke hebbendingen in. De grafische vormgeving van het online magazine oogt nog wat rommelig. Het zou mooi zijn om het Magazine onder te verdelen in diverse rubrieken (kind, mama, column, achtergrond… ?) en deze op een vaste manier vorm te geven. Dat zoekt een stuk prettiger en zorgt er ook voor dat ik hem (of een nieuwe versie) later weer wil lezen.

  Door goed onderscheid te maken tussen de redactionele stukken en de winacties en reclames, komen alle type teksten beter tot zijn recht. Het maakt het lezen in ieder geval prettiger.

  Inhoudelijk ben ik overigens zeer te spreken over het Magazine. De teksten zijn leuk en sprankelend! 🙂

 8. Melissa Souidy

  Heerlijk een site als mamsatwork.nl!!!
  Heerlijk surfen op de site over van alles en nog wat.
  Voor mams alleen maar ook over kids.. Ik hou ervan!

 9. Een super leuke website. Vooral de opvoedtips en “eropuit” tips worden door mij graag gelezen. En dan ook nog eens al die leuke winacties. Echt super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top